Ekonomi

Halkbank satılık gayrimenkul ilanlarını güncelledi: Ankara’da icralık konut 190 bin TL’den fiyat teklifine açıldı!

Halkbank, Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelerde Ankara, Uşak ve Sakarya illerinde bulunan icralık gayrimenkulleri fiyat tekliflerine açtığını duyurdu.

HALKBANK’TAN ANKARA’DA SATILIK KONUT İLANI!

Halkbank kendi ihale platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan icralık bir konutu satışa çıkardığını duyurdu. Kamu bankası, toplam kullanım alanı 100 metrekare olarak ölçülmüş olan icralık gayrimenkulün ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün tam ihale ile fiyat teklifine açılmış olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelinin 190 bin TL olduğunu açıkladı. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 5 bin 700 TL olarak bildirildi.

HALKBANK’TAN UŞAK’TA SATILIK ARSA İLANI!

Halkbank kendi ihale platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında Uşak ilinin Banaz ilçesinde bulunan icralık bir arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kamu bankası, toplam kullanım alanı 357 metrekare olarak ölçülmüş olan icralık gayrimenkulün ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün tam ihale ile fiyat teklifine açılmış olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelinin 601 bin TL olduğunu açıkladı. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 18 bin 30 TL olarak bildirildi.

HALKBANK’TAN SAKARYA’DA SATILIK KONUT İLANI!

Halkbank kendi ihale platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında Sakarya ilinin Serdivan ilçesinde bulunan icralık bir konutu satışa çıkardığını duyurdu. Kamu bankası, toplam kullanım alanı 79 metrekare olarak ölçülmüş olan icralık gayrimenkulün ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün tam ihale ile fiyat teklifine açılmış olduğunu belirten kamu bankası, ihale başlangıç bedelinin 705 bin TL olduğunu açıkladı. İhaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 21 bin 150 TL olarak bildirildi.