Ekonomi

Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası 10 bin TL ihtiyaç kredilerinde geri ödeme miktarı

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kamu bankaları kredi veriyor. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası tüketici ve ihtiyaç kredilerini duyurdu. Kamu bankaları tarafından verilen kredilerin faiz oranları ile ilgili de bilgilendirme yapıldı. İşte 10 bin TL ihtiyacı olanlar için kredi detayları

Geçtiğimiz sene kamu bankalarının 10 bin TL ihtiyaç kredi desteğinden faydalanamayan vatandaşlar, bu sene kredi fırsatını araştırıyor. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası’ndan 10 bin TL kredi çekmek isteyenler için detaylar belli oldu.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası 36 aya kadar tüketici kredisi veriyor. 10 bin TL kredi çekmek isteyen vatandaşlar için kredi yüzde faiz oranı 1,54 olarak açıklandı. 10 bin TL kredi çeken vatandaşlar geri ödemelerini ise 382,82 TL olarak gerçekleştiriyor.

Halkbank

Halkbank 36 vade ve yüzde 1,54 faiz oranı ile 10 bin TL kredi veriyor. Kredi geri ödemeleri ise 382,82TL olarak hesaplandı.

Vakıfbank

Vakıfbank 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için kredi veriyor. Krediden yüzde 1,54 faiz oranı ve 382,82 TL geri ödeme ile faydalanılabilir.