Halkbank ve Ziraat Bankası tüketicilere duyurdu: İzmir’de uygun fiyatlı dükkan satışı resmen başladı! İzmir satılık dükkan ilanları 2022

Halkbank ve Ziraat Bankası ellerinde bulunan icralık dükkanlar için yeni ihaleler düzenlediklerini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBAN’TAN İZMİR’DE DÜŞÜK FİYATLI DÜKKAN SATIŞI!

Halkbank kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. İhale kapsamında İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde bulunan 115 metrekarelik dükkanın satışa çıkarıldığını belirten banka, ihale başlangıç bedelini 480 bin TL, yatırılması gereken teminat bedelini ise 14 bin 400 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İZMİR’DE UYGUN FİYATLI DÜKKAN SATIŞI!

Ziraat Bankası online ihale platformu Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihale kapsamında İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan bir iş yerini satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

İzmir Beydağ ilçesinde bulunan icralık iş yerinin toplam kullanım alanı 433 metrekare olarak açıklandı. Kamu bankası tam hisse ile satışta olan iş yeri için verilebilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 100 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin ise 66 bin TL olduğunu bildirdi.

HALKBANK VE ZİRAAT BANKASI İHALELERİNE NASIL TEKLİF VERİLİR?

Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından yayınlanan dükkan ihaleleri sonrasında tüketiciler ve yatırımcılar araştırmalara başladı. Kamu bankalarının İzmir ilinin farklı bölgelerinde satışa sunmuş oldukları icralık dükkanlar için nasıl fiyat teklifi verebileceklerini merak eden tüketiciler ve yatırımcılar için ilan detayları açıklandı.

Halkbank kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu dükkan ihalesine katılmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, bankanın Aydın- Sultanhisar şubesine 14 bin 400 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini sonrasında da platform üzerinden online olarak fiyat teklifi verebileceklerini bildirdi.

Ziraat Bankası anlaşmada olduğu Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu dükkan ihalesine katılmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, bankanın İzmir- Beydağ şubesine 66 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini sonrasın da platform üzerinden online olarak fiyat teklifi verebileceklerini bildirdi.

Exit mobile version