Halkbank’ta 3 yeni ilan! Fiyat teklifine açık olan 3 gayrimenkulün ihalesi başladı! 61 metrekarelik dükkan 330 bin TL, 115 metrekarelik dükkan…

Halkbank İzmir ilinin üç farklı ilçesinde dükkan satışı yapılacağını belirtti. Banka, ihale kapsamında satışa sunulmuş olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN İZMİR’DE UYGUN FİYATLI SATILIK DÜKKAN İLANI!

Halkbank, Halkbank Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalenin dükkan vasıflı bir gayrimenkulü kapsadığını belirten kamu bankası, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu yeni ihale kapsamında satışa sunulan dükkanın İzmir ilinin Buca ilçesinin Dicle Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Kullanım alanı 61 metrekare olarak ölçülmüş olan dükkan için sunulabilecek olan en düşük teklifin 330 bin TL olduğunu belirten banka, ihale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin 9 bin 900 TL olduğunu açıkladı.

HALKBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu bir diğer ihale kapsamında satışa sunulan dükkanın İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Bozyaka Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Kullanım alanı 115 metrekare olarak ölçülmüş olan dükkan için sunulabilecek olan en düşük teklifin 480 bin TL olduğunu belirten banka, ihale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için Aydın- Nazilli şubesine yatırılması gereken teminat bedelinin 14 bin 400 TL olduğunu açıkladı.

HALKBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu son ihale kapsamında satışa sunulan dükkanın İzmir ilinin Ödemiş ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Kullanım alanı 187 metrekare olarak ölçülmüş olan dükkan için sunulabilecek olan en düşük teklifin 1 milyon 872 bin TL olduğunu belirten banka, ihale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için İzmir- Ödemiş şubesine yatırılması gereken teminat bedelinin 56 bin 160 TL olduğunu açıkladı.

Exit mobile version