Genel

Halkbank’tan İzmir ilinin aynı bölgesinde 3 ayrı arsa satışı! En ucuz yatırımlık arsa 205 bin TL!

Halkbank, İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunan 3 arsa için yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi. Banka, kendi platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA 550 METREKARELİK SATILIK TARLA!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan tarlanın İzmir ilinin Beydağ ilçesinde olduğu öğrenildi. Aktepe Mahallesi’nin Kale alanında bulunan tarlanın kullanım alanı 550 metrekare olarak ölçüldü. Banka, ilgili gayrimenkul için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç fiyatını 205 bin TL olarak belirledi.

Halkbank 205 bin TL’den teklife açmış olduğu tarlanın ihalesine katılım sağlayabilmek için 6 bin 150 TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini bildirdi. Banka, ihale kapsamında minimum artış tutarının 2 bin 500 TL olduğunu belirtti.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA 5 BİN 500 METREKARELİK SATILIK TARLA!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan tarlanın da İzmir ilinin Beydağ ilçesinde olduğu öğrenildi. Aktepe Mahallesi’nde bulunan tarlanın kullanım alanı 5 bin 500 metrekare olarak ölçüldü. Banka, ilgili gayrimenkul için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç fiyatını 1 milyon 380 bin TL olarak belirledi.

Halkbank fiyat teklifine açmış olduğu tarlanın ihalesine katılım sağlayabilmek için 41 bin 400 TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini bildirdi. Banka, ihale kapsamında minimum artış tutarının 25 bin TL olduğunu belirtti.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA 2 BİN 999 METREKARELİK SATILIK TARLA!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan tarlanın da İzmir ilinin Beydağ ilçesinde olduğu öğrenildi. Aktepe Mahallesi’nin Kale alanında bulunan tarlanın kullanım alanı 2 bin 999 metrekare olarak ölçüldü. Banka, ilgili gayrimenkul için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç fiyatını 684 bin TL olarak belirledi.

Halkbank 684 bin TL’den teklife açmış olduğu tarlanın ihalesine katılım sağlayabilmek için 20 bin 520 TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini bildirdi. Banka, ihale kapsamında minimum artış tutarının 5 bin TL olduğunu belirtti.