Halkbank’tan İzmir’in üç ayrı ilçesi için satılık iş yeri ilanı! Buca’da 61 metrekarelik iş yeri 330 bin TL!

Halkbank, yönetimi kendi kontrolünde olan Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile İzmir’de bulunan üç iş yeri için ihale düzenlediğini açıklayarak ayrıntıları paylaştı.

HALKBANK’TAN İZMİR BUCA’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu birinci ihaleye konu olan iş yerinin İzmir ilinin Buca ilçesinin Dicle Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Kamu bankası, kullanım alanı 61 metrekare olarak belirlenmiş olan iş yeri için düzenlemiş olduğu ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk iş yeri ihalesi için belirlenmiş olan en düşük bedel, 330 bin TL olarak açıklandı. Banka, ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 9 bin 900 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

HALKBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan iş yerinin İzmir ilinin Ödemiş ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Kamu bankası, kullanım alanı 213 metrekare olarak belirlenmiş olan iş yeri için düzenlemiş olduğu ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci iş yeri ihalesi için belirlenmiş olan en düşük bedel, 1 milyon 872 bin TL olarak açıklandı. Banka, ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 56 bin 160 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

HALKBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan iş yerinin İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Bozyaka Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Kamu bankası, kullanım alanı 115 metrekare olarak belirlenmiş olan iş yeri için düzenlemiş olduğu ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü iş yeri ihalesi için belirlenmiş olan en düşük bedel, 480 bin TL olarak açıklandı. Banka, ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 14 bin 400 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

Exit mobile version