Halkbank’tan Kredi Kartı Kullanıcılarına Büyük Jest! Geri Ödemesiz 1.000 TL Hediye!

Yaz döneminin gelmesi ile birlikte bankalar düzenledikleri kampanya çalışmalarını hızlandırdı. Halkbank’ın düzenlemiş olduğu kampanya ise rakiplerinden sıyrılıp en çok araştırılan kampanyaların başında yer aldı. belli bir süre boyunca kredi kartlarından harcama yapmayı garanti eden müşterileri için bin TL değerinde kredi kartı puanı hediye ediliyor. Yaz aylarının en popüler kampanyasını ve ayrıntılarını sizler için araştırdık.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte harcamalar da bir önceki aylara göre artmaya başladı. Bu durumun farkında olan bankalar ise her sene yaz aylarında düzenledikleri kampanya çalışmalarını hızlandırıyor, mevcut kampanyalarına bir yenisini ekliyorlar.

12 Ay Harcama Sözü Ver, Bin TL’yi Al!

Halkbank’ın sunduğu son kampanya ise Paraf özellikli kredi kartı kullanıcıları için geldi. Paraf kredi kartı kullanıcıları 12 ay boyunca belli tutarlarda harcama yapmayı garanti etmeleri halinde bin TL’ye kadar Paraf Para kazanma şansı yakalayacak.

Halkbank’ın yaz ayına özel olarak sunduğu bu kampanyada 12 boyunca Paraf kredi kartları ile belli tutarlarda harcama yapma sözü veren müşterilerine Paraf para hediyesi verilecek. Ayrıca bankanın sunduğu bu kampanya kapsamında hediye edilen puanlar anında hesaplara geçecek. 12 ay boyunca belli tutarlarda Paraf kredi kartı kullanarak harcama yapma sözü veren müşterilerine anında 150 TL değerinde Paraf Para hediye edilecek.

Halkbank’ın Paraf kredi kartı kullanıcılarına yönelik sunduğu bu kampanya kapsamında hediye edilen Paraf Paraların tutarı, yapılacak harcamaların tutarına göre değişkenlik gösterecek. Yani daha yüksek tutarlarda kredi kartı harcaması yapan Paraf kredi kartı kullanıcıları daha yüksek tutarlarda Paraf Para kazanacak. Kampanya kapsamında en çok bin TL kazanılabilecek.

Kampanyaya Katılım SMS ile Yapılacak!

Kampanyanın sunduğu avantajlardan yararlanabilmek için katılım sağlamak gerekmektedir. Kampanyaya katılım ise SMS yolu gerçekleşebilmektedir. Paraf kredi kartı numarasının son altı hanesi ve harcama sözü verilen tutar aralarında bir boşluk bırakarak 3404’e kısa mesaj yollayan müşterileri kampanyanın sunduğu Paraf Para hediyelerinden yararlanabilecek.

Exit mobile version