Ekonomi

Halkbank’tan kredi notu düşük olan vatandaşlara müjde: Kredi notu sorgulaması yapılmadan 20 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlanacak!

2022 yılının gelmesi ile birlikte hem kamu bankaları hem de özel bankalar, yeni dönem müşteri sayılarını arttırabilmek amacı ile çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladı. Müşterileri için geliştirmiş olduğu yeni kampanyayı son olarak duyuran Halkbank oldu.

Kamu bankalarından biri olan Halkbank, nakit sıkıntısı çeken ancak kredi notu düşük olduğu için banka kredi başvuruları reddedilen vatandaşlar için bir müjde verdi. Halkbank’ın yeni dönem duyurusuna göre kredi notu düşük olduğu için kredi başvuruları onaylanmayan vatandaşlar, Halkbank’tan 20 bin TL’ye kadar nakit desteği alabilecek.

20 Bin TL’ye 36 Ay Vade!

Döviz piyasalarında yaşanan ekonomik dalgalanmalardan sonra tüketim ürünlerine ve diğer hizmetlere yansıtılan zamlı fiyatlar, vatandaşların alım gücünün düşmesine ve nakit sıkıntısı çekmesine sebep olmuştu. Nakit ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşların büyük bir bölümü çareyi banka kredilerinde bulmuş ancak kredi notu düşük olan vatandaşların başvuruları, banka tarafından reddedilmişti.

Halkbank yeni dönem itibari ile kredi notu mağduriyeti yaşayan vatandaşların, nakit sıkıntılarının devam etmemesi adına bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Buna göre kredi notu düşük olmasına rağmen banka sicil kaydı temiz olan vatandaşlar, Halkbank’tan 36 ay vadeli 20 bin TL nakit kredi hizmeti alabilecek.

3 Ay Ertelemeli Ödeme Planı!

Halkbank’ın kredi notu düşük olan vatandaşlara verdiği 20 bin TL’lik nakit kredi desteği müjdesinden sonra vatandaşlar, kredinin geri ödeme planının nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Halkbank, yaptığı duyuru ile bu konuya da bir açıklık getirdi.

Halkbank’ın 36 ay vadeli 20 bin TL’lik kampanyasından yararlanmak isteyen kredi notu düşük olan vatandaşlar, kredilerini 3 ay ertelemeli olarak ödemeye başlayacak.

Halkbank Kredisine Nasıl Başvuru Yapılır?

Halkbank’ın yeni kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, kendilerine en yakın olan Halkbank şubesine giderek kredi başvurusu yapabilirler. Çeşitli sebeplerden ötürü bankaya gitmeye fırsat bulamayan vatandaşlar ise kredi taleplerini bankanın resmi internet sitesi üzerinden ya da Halkbank Mobil aracılığı ile kredi taleplerini bankaya iletebilirler.