Halkbank’tan özel sektör çalışanlarına müjde! 100 bin lira nakit veriliyor

Özel sektör çalışanlarına ilişkin Halkbank tarafından 100 bin liraya kadar kredi kampanyası başlatıldı. Maaşını Halkbank’tan alan özel sektör çalışanlarına 100 bin liraya kadar kredi verilebileceği belirtilerek 36 ay vade imkanı sağlanacağı vurgulandı.

Halkbank tarafından bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “Özel sektörde çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,77’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.” ifadelerine yer verildi.

FAİZ ORANI VE GERİ ÖDEME

100 bin liraya kadar olan kredide tahsis ücretli olduğunda faiz oranı yüzde 1,77 olurken tahsis ücretsiz olduğunda yüzde 1,82 faiz olacağı vurgulandı. Geri ödeme seçenekleri ise şöyle oldu:

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli,

Azalan taksitli,

3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli

BAŞVURU ŞEKLİ 

Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak hemen başvuru yapılabildiği belirtilen açıklamada başvuruların banka şubeleri üzerinden de yapılabileceği bildirildi.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 100 bin lira kredi 36 ay vade ve 525 lira tahsis ücreti kapsamında yüzde 1,77 faiz oranı ile aylık ödeme 4001 lira oluyor. Tahsis ücretsiz olduğunda faiz oranı yüzde 1,82 oluyor ve aylık ödeme 4040 lira oluyor.

Exit mobile version