Ekonomi

Halkbank’tan şubeye gitmeden online başvuru ile 50 bin lira kredi imkanı

Halkbank tarafından hızlı kredi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kapsamında şubeye gitmeden online bir şekilde başvuru yapılabiliyor ve bu başvuru sonucu olumlu olduğunda paranız anında hesabınıza aktarılıyor.

Halkbank tarafından hızlı kredinin açıklamasında “Bireysel ihtiyaçlarınız için 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir. “SMS, Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitemizden” kredi başvurunuzu yapabilir onaylı kredinizi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

EN FAZLA 50 BİN LİRA KREDİ

Kredinin açıklamasında en az 1000 lira en fazla 50 bin lira için başvuru yapılabileceği ifade edildi ve kredi politikaları çerçevesinde başvuru aynı gün içinde değerlendiriliyor. Ayrıca değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderildiği gibi aynı zamanda başvurunun durumu Halkbank Bireysel İnternet şubesi ve mobil şube üzerinden Başvurum Nerede sekmesinin altından kontrol edilebilir.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca kredi kullanımı sırasında hayat sigortası da yaptırabilirsiniz.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 15 bin lira kredi çekildiğinde 36 ay vade ve yüzde 1,77 faiz oranı kapsamında 78,75 lira tahsis ücreti ile aylık ödeme 600 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI 

Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan üye olarak, Halkbank.com.tr üzerinden ise üye olmadan aşağıdaki linkte açılan sayfa üzerinden başvuru yapabilirsiniz. SMS ile başvururken, aralarında boşluk bırakıp “KREDI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazarak 3452’ye SMS gönderebilirsiniz.

Detaylı bilgi ve başuru için TIKLAYIN.