Halkbank’tan vatandaşlara bireysel destek için anında 100 bin lira

Halkbank tarafından yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlar için bireysel destek kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası kapsamında sahip olunan konut teminat olarak gösterilir ve yüksek tutarlı nakit kredi çekilir.

KREDİNİN DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak kampanya hakkında Halkbank’tan yapılan açıklamada “Kredi teminatına konut ipoteği alınarak gerçek kişilerin nakit ihtiyaçlarına yönelik kullandırılan Mortgage Yasası kapsamındaki kredimizdir. Bireysel Destek Kredisi ile sahip olduğunuz konutunuzu teminat olarak verip, yüksek tutarlı nakit ihtiyaçlarınızı uzun vadede, cazip faiz ve ödeme koşulları ile karşılayabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

Bu kredi kapsamında konut üzerine birinci dereceden ipotek alındığı gibi teminat gösterilen konutun ekspertiz değerinin %80’ini aşmamak kaydıyla üst limit bulunduğu azami kredi vadesinin 36 ay olduğu ifade edildi.

BAŞVURU VE ÖRNEK ÖDEME 

Kredinizi 36 ay vade ve %1,75 faiz oranı ile Halkbank’tan alabilirsiniz. Örnek ödeme kapsamında 100 bin lira kredi ve 36 ay vade ile aylık yüzde 1,75 faiz oranı 500 lira tahsis ücreti ile aylık ödeme 3 bin 931 lira oluyor.

Başvuru yapacak olan vatandaşlar ise başvurularını Halkbank şubeleri üzerinden yapacaklardır.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Exit mobile version