Gündem

Haluk Levent Müjdeli Haberi Verdi: Kiralanan Helikopter Geliyor

Türkiye’de orman yangınları durmak bilmiyor. Kıyı şeridini ele alan yangınlar ile ekipler ve vatandaşlar var gücü ile mücadele ediyor. Birçok ilden peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ederken hem vatandaşlar hem sanatçılar yangına kayıtsız kalmıyor. O sanatçılardan biri olan AHBAP Derneğinin kurucusu şarkıcı Haluk Levent orman yangınlarından etkilenen vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Helikopter Bu Akşam Türkiye’de

Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yapılan bağışlar sayesinde helikopter kiraladıklarını duyurdu. Levent,” Ve bu helikopteri siz bağışçılar sayesinde kiraladık. Bağışlar hala geliyor. Bağış yapan dostlarımı bu geceden itibaren yayınlamaya başlayacağım. Sağ olsunlar var olsunlar!” ifadelerini kullandı.

Yaptığı bir diğer paylaşımda helikopter kiralamayı düşüneneler için kendisine ulaşılmasını belirterek, “Herkes “helikopteri biz nasıl kiralayacağız ? Bize izin verirler mi ? “ diye soruyor. Rusya’da 2 yangın uçağı buldum. Fransa’da ve İngiltere’de de buldum. Kiralamak isteyen holding sahipleri, güzel ülkemin iş insanları bana ulaşmanız yeterli” dedi.

“Haydi Annemize Gidelim” Demişti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında evi kül olan 60 yaşındaki  kanser hastası Cemile Öner’e yardım elini Haluk Levent ve AHBAP Derneği uzatmış, Haluk Levent Cemile Önerin  yanan evinde kaybettiği tedavi parasını karşılamak için harekete geçmişti.

AHBAP derneğinin kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent Manavgat’ta evi ve tedavi parası kül olan kanser hastası Cemile Öner için sosyal medya hesabımdan yardım çağrısında bulunmuş yaptığı paylaşımda “Haydi annemize gidelim” demişti.