Haluk Levent’ten Bir Müjde Daha Yangın Söndürme Uçağı Getiriyor

Türkiye’de orman yangınları durmak bilmiyor. Kıyı şeridini ele alan yangınlar ile ekipler ve vatandaşlar var gücü ile mücadele ediyor. Birçok ilden peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ederken hem vatandaşlar hem sanatçılar yangına kayıtsız kalmıyor. O sanatçılardan biri olan AHBAP Derneğinin kurucusu şarkıcı Haluk Levent orman yangınlarından etkilenen vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent duyurdu. Yangın söndürme uçağı  getiriyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bir sponsor daha bulduk. Yangın söndürme uçağı getireceğiz. Yeniden yangınlar başlarsa (inşallah hiç olmaz) o yangın uçağının birkaç saat içinde Türkiye’de olmasını sağlayacak anlaşma aşamasındayız” ifadelerini kullandı.

Kıvaç Tatlıtuğ ve Eşi Başak Dizer 300 Bin TL Bağış Yaptı

AHBAP Derneğinin kurucusu şarkıcı Haluk Levent orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar  için bağış toplamaya ve destek olmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda,” Sevgili Kıvaç Tatlıtuğ ve Başak Dizer aradılar. “Abi Helikopter kiralamada bizim de desteğimiz olsun istedik. 300 bin TL ‘lik bağış yapma kararı aldık” dediler. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’e Çok teşekkürler” ifadelerini kullandı. 

Exit mobile version