Hamile olan ünlü oyuncu ile ilgili şok iddia: Hande Soral aldatıldı mı?

Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu duyuran Hande Soral ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz programının sunucuları şu an da hamile olan Hande Soral ile ilgili ortaya atmış oldukları aldatılma iddiası sonrasında, sosyal medya kullanıcılarının tepkileri ile karşılaştı. Peki, aldatılma iddiası nereden çıktı? Hande Soral bu iddialara ne yanıt verdi?

Buse Varol Fitili Ateşlemişti!

Alişan’ın oyuncu eşi Buse Varol, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Buse Varol, ünlü bir oyuncunun şu an da hamile olan eşini aldattığını iddia etmişti. Bu iddia üzerine magazin basını harekete geçmiş ve aldatılan bu ismi bulmak için var güçleri ile çalışmıştı. Ancak magazin basınının uğraşları, herhangi bir somut delilin toplanmasını sağlayamamıştı.

Söylemezsem Olmaz Sunucuları Buldu!

Şarkıcı Alişan dün sabah Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına telefon ile bağlandı. Hem ailesi hem de kendi özel hayatı ile ilgili kendisine yöneltilen soruları samimiyet ile cevaplayan ünlü şarkıcı, evliliği ile ilgili ortalıklarda dolaşan “ayrılık” iddialarında yanıt verdi.

Telefonun kapanmasından sonra ise programın sunucuları Bircan Bali ve Arto Dalga, inanılmaz bir iddia ortaya attı. Alişan’dan bahseden ünlü sunucular, geçtiğimiz günlerde Buse Varol’un, hamile iken aldatıldığını söylediği ünlü ismin kim olduğunu bildiklerini söylediler. Bircan Bali ve Arto Dalga, Hande Soral’ın eşi İsmail Demirci tarafından aldatıldığını ileri sürdü.

Hande Soral’dan Paylaşım Geldi!

Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali ve Arto Dalga’nın Hande Soral ve İsmail Demirci ile ilgili ortaya attıkları bu iddiadan sonra, birçok sosyal medya kullanıcısı Hande Soral’ın hamile olması sebebi ile bu konuların onu üzeceğini ve konuşulmasının doğru olmadığını belirtti. Ayrıca konu ile ilgili olarak Hande Soral ve İsmail Demirci cephesinden bir açıklama gelip gelmeyeceği de merak edildi.

Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, haklarında ortaya atılan iddia konusunda henüz bir açıklama yapmadı. Ancak Hande Soral dün akşam Instagram hesabının hikayeler bölümünden eşi ile fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım birçok kişiye, aldatılma iddiaların yalan olduğunu düşündürdü.

Exit mobile version