Hancı: İzmir de AK Belediyecilikle tanışacak

AK Parti Teşkilatı, Kiraz’da yerel seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kiraz’da partisinin yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Kiraz İlçe Başkanı Hancı, “İzmir’i de Ak Belediyecilikle tanıştırmak için mücadele ediyoruz” dedi.

HABER/ Didar DEMİRCİ- AK Parti Kiraz İlçe Teşkilatı, Kiraz’da Kapalı Pazar Yerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar yerinde kurulan AK Nokta’da bir yandan 31 Mart yerel seçimleri için saha çalışması yapan teşkilat, diğer yandan vatandaşlara Keşkek ikramında bulundu. AK Partili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu’nun ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın broşürlerinin dağıtıldığı alanda, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Kiraz Koordinatörü Abdullah Kocabaş ile AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İsmail Hancı EGE TV’nin sorularını yanıtladı.

İZMİR’İ AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hamza Dağ’ın adının açıklanmasının ardından İzmir’deki seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarının altını çizen AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İsmail Hancı, “İzmir’i ve tüm ilçelerini AK Belediyecilikle tanıştırmak için mücadele ediyoruz” dedi. Kamu ve belediye hizmetleri noktasında Kiraz’a bu zamana kadar çok fazla yatırım ve hizmet getirdiklerini belirten Hancı, “Cumhur İttifakımızın ve belediyemizle alakalı yapmış olduğumuz projelerle ilgili ayrıntılı çalışmalarımız var. Bunları da çok yakında paylaşacağız” dedi. Öte yandan bulundukları alanda kurulan AK Nokta hakkında da bilgi veren Hancı, “AK Nokta aracımızı Kiraz’a uzun zamandır ilk defa rica ettik. Bundan sonraki süreçte de Ak Noktaları devamlı bir şekilde burada tutmayı düşünüyoruz. AK Noktalarda hem üye kayıtları sağlıyoruz hem de vatandaşlarla bir araya gelmiş oluyoruz. Bu AK Parti teşkilatının burada var olduğunu gösteriyor. Bu uygulamaları artırarak devam edeceğiz” mesajını verdi.

KİRAZ, İZMİR BÜYÜKŞEHİR’DEN YETERİNCE DESTEK ALAMADI

Kiraz’ın İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yeterince destek almadığını söyleyen Hancı, “Kaldı ki destek almayı bırakın, Kiraz’a kazandırmayı düşündüğümüz bir Kiraz Devlet Hastanesi projesi vardı. Bunun inşaatının da durdurulması için davalar, planların iptaliyle ilgili davalar devam etti. En sonunda yürütmeyi durdurma kararı verilerek Kiraz Devlet Hastanesi inşaatı da durduruldu. Büyükşehir belediyesi bizim bölgemize yapılacak olan hizmetleri ötelenmesi noktasında… Bu yargının kararıdır ama vatandaşa hizmetin siyaseti olmaz” diye konuştu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çeken Hancı, “Türkiye Yüzyılında ülkemizin, bölgemizin ve güzel İzmir’imizin; kendine yakışır, modern dünyada yerini alması için ne gerekiyorsa bunun yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu İzmir’in yüzyılı olacak. Ülkemizin yüzyılı olacak. Türkiye’nin yüzyılı olacak” dedi.

HAMZA BAŞKAN KİRAZ’IN EN UZAK NOKTALARINA KADAR ULAŞTI

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Kiraz Koordinatörü Abdullah Kocabaş da yerel seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın Kiraz’ın en uzak dağ köylerine kadar ulaştığını belirten Kocabaş, “Hamza Başkanın buradaki vatandaşlarla diyaloğu, teması çok iyi. Belki de Kiraz’ın tüm dağ köylerini gezmiş, dolaşmıştır. Buradaki halkla ilgili iletişim sorunumuz yok. Kent merkezine uzak olması nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinde ciddi anlamda aksama var. Kiraz ilçesi belki AK Partili olduğu için ciddi anlamda mağdur edilmiş. Özellikle caddeye baktığınız zaman bunu rahatlıkla görüyorsunuz. Ama diğer yandan bakıldığı zaman kamu hizmetleri, doğalgaz olsun, otoban yolu olsun buraya hükümetimiz tarafından getirilmiş. Kirazlıların hizmetine sunulmuş. Devlet hastanesi yapılıyor ama İzmir büyükşehir belediyesi dava açtı engelledi. Buna rağmen Kiraz Belediyemiz şu an Saliha Başkan çok güzel çalışıyor. Kiraz’a hizmet daha fazla gelecek” sözlerini kaydetti. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kiraz’a hizmet noktasında eksik kaldığını ifade eden Kocabaş, “Şimdi bir ilçede hizmet düşünün kamu hizmetleri yerel hizmetler çok çok daha fazlası olması lazım. Tabi AK Parti iktidarı ve belediyemiz elinden gelen tüm hizmetlerin fazlasını yapmaya çalışıyor. Okulların durumu yine öyle. Bu artarak devam edecek. Bu kiraz halkının ne beklediğine bağlı. Bir de Kiraz’ın özelliği merkezde nüfus az çevrede çok fazla. Hizmetler çok uzak noktalara gidiyor. Hizmetlerin götürülmesi de zor ama buna rağmen kiraz belediyemiz elinden gelen gayretle çalışmalarını sürdürüyor” sözlerini kaydetti.

Exit mobile version