Hande Ataizi Camdaki Kız’ın yeni sezonuyla ilgili bilgiler verdi!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız yeni sezonundan yeni bilgiler magazin dünyasına düşmeye başladı. Yeni sezona doğru adım adım gidilirken şimdiden sevenleri hikayenin nasıl devam edeceği merak ediyor. Camdaki Kız’da Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi dizi ile ilgili ipuçları verdi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından senaryoya aktarılan Camdaki Kız dizisini artık sadece izleyenler merak etmiyor. Yeni sezona bomba gibi dönmeye hazırlanan Camdaki Kız dizisinin hikayesi oyunculardan bile saklanıyor. İlk sezonda 9 bölüm yayınlanan dizide ilk bomba Hayri karakteriyle patladı. Kitaba göre Hayri karakteri ve eşinden ilgi göremeyen Nalan aşk yaşamaya başlayacak. Hal böyle olunca Hayri karakterini kimin canlandıracağı da hikaye de merak ediliyor.

Camdaki Kız dizisi sezon finali yapınca oyuncularda dinlenmek için tatile giderek stres attı. Dizide Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi oğlu Leon ve sevgilisi ile birlikte Bodrum’a gitti.

Sır gibi saklanıyor!

Yeni sezonda hangi karakterlerin karşısına çıkacağı merakla beklenen Camdaki Kız dizisi için konuşan Ataizi, senaristlerin bile kendisinden her şeyi sır gibi sakladıklarını söyledi.

Ataizi, “Şimdilik konuşmak için oldukça erken. Cana’nın durumu bile belirsiz. Aldatma potansiyeli var. Şimdiden kimseyi kınamamak gerekli. Cana’nın halen mutsuz olduğunu düşünmekteyim. Üzücü bir karakter” ifadelerine yer verdi. Senaristler başrol oyuncuları dahil kimseye ser verip sır vermezken Camdaki Kız yeni sezonun şimdiden izleyicilerde de büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu.

Dizide Cana karakterinin saçının çekildiği sahneden de bahseden Ataizi ilk düşüncesi olarak, “Ben bunu hak ettiğini düşünüyorum… Seyirci de mutlaka ki hak vermiştir. Sahneyi çekerken de aynı düşünceleri paylaşıyorduk. Rövanş için bir şey diyemem” sözlerine yer verdi.

Hayri karakteri kim olacak?

Başladığı günden beri ilgiyle takip edilen dizi Camdaki Kız sezon finali bölümüyle merak uyandırdı. Dizinin kadrosuna dahil olacak ‘Hayri’ karakteri için Erkan Kolçak KöstendilUraz Kaygılaroğlu ve Burak Deniz gibi ünlü isimlere teklif götürüldüğü konuşuluyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayatlardan esinlenerek yazılan Camdaki Kız romanından uyarlanan dizi yayınlandığı günden beri sosyal medyada büyük etki yaratıyor. Hayri karakteri kadroya yeni sezonda dahil olacak. Sezon finalinin yayınlanmasının ardından karaktere kimin hayat vereceği merak konusu oldu. Camdaki Kız Hayri rolü için söylentiler ve iddialar söz konusu. Henüz bunları doğrulayan herhangi bir kaynak yok. Hayri rolüne hayat vereceği düşünülen isimlerden biri Erkan Kolçak Köstendil, Uraz Kaygılaroğlu veya Burak Deniz olarak gösterilirken oyuncudan ya da dizi ekibinden bu konuda bir açıklama gelmedi.

Exit mobile version