Hande Doğandemir, reyting kurbanı olan Annemizi Saklarken dizisinin ardından ortaya çıktı! O isim ile birlikte kameraların karşısına geçecek!

Şubat ayında final yapan Annemizi Saklarken isimli dizide başrolde yer alan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, dizisinin erken final yapmasının ardından büründüğü sessizliği bozmaya hazırlanıyor. Kutsi ile başrollerini paylaştığı ve şimdiye kadar çizilen “anne” profilinin tam tersi bir karaktere hayat verdiği projesinden umduğunu bulamayan Hande Doğandemir’in, yeni projesine ilişkin bilgiler gelmeye başladı.

Yeni projesinin bir film projesi olduğu öğrenilen ünlü oyuncunun, partneri de belli oldu. Açıklanan başroller ve filmin konusu hem oyuncuların hayranlarını hem de sinemaseverleri heyecanlandırmayı başardı.

Partneri Belli Oldu!

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve rol aldığı dizi, film ve reklam filmleri sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Hande Doğandemir’in, bir film çekimi hazırlığında olduğu öğrenildi. Doğandemir’e eşlik edecek isim ise Mahkûm dizisinde hem Savaş Yesari hem de Barış Yesari karakterlerine hayat veren İsmail Hacıoğlu oldu. İkilinin nasıl bir uyum içerisinde olacakları şimdiden merak edilmeye başladı.

Filmin Adı ve Konusu Açıklandı!

Başrollerinde Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu’nun yer alacağı yeni filmin isminin “49” olduğu öğrenildi. Çekimlerine henüz başlanmamış olan filmin konusu ise oldukça dikkat çekti. Film ile ilgili yapılan sınırlı açıklamalara göre DAEŞ terör örgütünün Musul’daki Türk Başkonsolosluğu’na saldırısının ardından alınan rehinleri kurtarmak üzere görevlendirilen Millî İstihbarat Teşkilâtı üyelerinin harekatlarını ele alacak.

Çekimler İçin Hataya Gidecekler!

8 bölümde final yapan dizisi Annemizi Saklarken’den umduğunu bulamayan Hande Doğandemir ile Mahkûm dizisinin ününe ün katmasını sağlayan oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun, yeni filmleri için Hatay’a doğru yola çıkacakları öğrenildi. Film, sosyal medyada şimdiden yankı uyandırmayı başardı.

Exit mobile version