Hande Erçel ile Kerem Bursin kaçamağı kameralara yakalandı

Çok konuşulan çiftin set aşkı gerçek mi oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan Hande Erçel ile Kerem Bursin hakkında çıkan aşk dedikodusu gündeme bomba gibi düştü. İkilinin geceyi aynı evde geçirip sonrasında sabah ayrı arabalarla evden çıktığı anlar kameralara takıldı. Bir süredir kulislerde set aşkı söylentileri dolaşıyordu. Bununla birlikte ikilinin konuya dair sessizliğini koruması iddiaları güçlendirmişti. Son olarak güzel oyuncunun evinde buluşan çift geceyi birlikte geçirdi.

Son zamanların en çok yakıştıran çiftinin aşk yaşadığı söylentileri gerçek mi oldu?

Hande Erçel ve Kerem Bursin çifti kameralardan kaçamadı

Fox TV ekranlarında seyircisiyle buluşan başarılı dizide dikkatleri çeken çift, aşk söylentileriyle gündemden düşmüyor. Son olarak aynı evden ayrı arabalarla sete giden Erçel ile Bursin ikilisi kameralardan kaçamadı. Bununla birlikte aşk iddiaları gerçekliğini pekiştirmiş oldu. Genç çift konuya dair henüz bir açıklama yapmadı.

Aynı evden ayrı arabalarla çıkan Erçel ve Krem çifti sessizliğini korudu.

Bir dönem Murat Dalkılıç ile birliktelik yaşayan Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde rol almaya başladığı süreçte ilişkisinde kriz çıkmıştı. Bununla birlikte ilişkilerindeki kriz, güzel oyuncunun set yoğunluğuna yenik düştü. Çok geçmeden yollarını ayırma kararı alan Dalkılıç ve Erçel çifti ilişkilerini noktaladı. Aynı zamanda Erçel’in oynadığı dizideki rol arkadaşı Krem Bursin ile yeni aşka yelken açtığı dedikodusu beraberinde yayıldı.

Oyunculuğuyla çok konuşulan güzel oyuncu bu kez set aşkıyla gündeme geldi.

Yakıştırılan çiftin öpüşme sahnesi sosyal medyada olay olmuştu

Sen Çal Kapımı dizisinin başrollerini paylaşan Bursin ve Hande Erçel çifti her bölümde izleyicinin büyük ilgisini topluyor. Bununla birlikte yakıştırılan çiftin kamera arkasındaki yakınlıkları oldukça merak uyandırdı. İkilinin senaryo gereği öpüşme sahnesinin bir set çalışanı tarafından sosyal medyaya sızdırılmasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bursin ve Erçel çiftinin senaryo gereği yakınlaşma sahnesi izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüştü.
Hande Erçel bir dönem de geçirdiği estetiklerle gündeme gelmişti

27 yaşındaki genç oyuncu Erçel, sosyal medyada fiziksel özellikleri ve kiloları yüzünden eleştiri alıyordu. Bu yüzden kendisini büyük bir değişim sürecine sokan oyuncu estetikli halleriyle takipçilerinin beğenisini topladı.

Hande Erçel’in estetiksiz halleri sosyal medyada gündem olmuştu.
Exit mobile version