Hande Erçel Katıldığı Gecede Herkesi Büyüledi! Şok Dizi Açıklaması

Uluslararası alanda ünü giderek artan Hande Erçel ve Can Yaman ikilisi magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak dijital yayın platformu Disney Plus’ın 14 Haziran tarihinde ülkemizde yayına başlaması, dizi dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Lansmana özel davetliler arasında birbirinden ünlü isimler yer alırken, Disney Plus’ın görkemli kutlamasına katılan ünlü isimlerden biri de Hande Erçel oldu.

Özellikle Sen Çal Kapımı isimli dizi ile ününü yurt dışına taşımayı başaran Hande Erçel, sosyal medyada da 29 milyon takipçiye ulaşarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncunun her paylaşımı rekor beğeni alırken, Disney Plus’ın gecesinde gözler Hande Erçel’in üzerindeydi. Ünlü oyuncu bu platformda yayınlanacak El Turco isimli dizide bir diğer uluslararası üne kavuşan oyuncu Can Yaman ile kamera karşısına geçecek.

Hande Erçel’den Dizi Açıklaması

Yeni dizi projesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yapan Hande Erçel, henüz netlik kazanmadığını ancak çok heyecanlandığını dile getirdi. Başarılı oyuncu, çeşitli senaryolara göz gezdirdiğini fakat başlangıç yaptığı bir projesi olmadığını açıkladı. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren Hande Erçel’in El Turco dizisi ile ilgili net bir açıklama yapmaması hayranlarını şaşırttı. Ünlü oyuncunun hayranları El Turco isimli dizide Hande Erçel ve yakışıklı oyuncu Can Yaman’ın birlikte rol almasını bekliyor.

Ücret Konusu Kafaları Karıştırdı

Magazin gündemini meşgul eden iddialar arasında Hande Erçel’in El Turco dizisinde alacağı ücret de dikkat çekti. Edinilen bilgilere göre güzel oyuncu bu dizide başrolü paylaşacağı Can Yaman’ın aldığı ücretin aynısını alırsa dizi teklifine evet diyecek. Bu iddiaların doğruluğu henüz kanıtlanmazken, sosyal medyada El Turco dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öte yandan Can Yaman da henüz El Turco dizisiyle ilgili net bir açıklama yapmadı.

Exit mobile version