Hande Erçel’den, Demet Özdemir kıskançlığına yorum: Öyle bir şey…

Dün akşam kendisi gibi oyuncu olan yakın arkadaşı Burcu Özberk ile Beyoğlu’nda yürürken görüntülenen Hande Erçel, magazin basını ile ayaküstü sohbet etti. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan ünlü oyuncu hem yeni anlaştığı Disney Plus ile ilgili hem de geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir ve kendisi ile ilgili çıkan haberler konusunda yorumlarda bulundu. Keyifli halleri ile Beyoğlu sokaklarında dikkat çeken Burcu Özberk ve Hande Erçel, birbirlerini özlediklerini söyledi.

Demet Özdemir’in, Kıskançlık Krizine Girdiği Söyleniyordu!

Geçtiğimiz günlerde oyuncular Demet Özdemir ve Hande Erçel ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiada Demet Özdemir’in Hande Erçel’i kıskandığı ve bu yüzden de kıskançlık krizine girdiği söylendi.

Son zamanların en popüler isimleri arasında yer alan Hande Erçel hem ülkemizde hem de dünya çapında, geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Instagram hesabında ki 25 milyonun üzerinde olan takipçi sayısı ile de bunu ispat eden Hande Erçel, son dönemde oynadığı diziler ve yer aldığı reklam projeleri ile ününe ün kattı. Hande Erçel’in bu popülerliğinden ise aynı menajerlik ajansına bağlı olduğu, oyuncu Demet Özdemir rahatsız oldu.

Bir süredir ekranlarda boy göstermeyen Demet Özdemir, son dönemlerde yaptığı işlerden çok Oğuzhan Koç ile yaşadığı ve geçtiğimiz günlerde bitirdiği ilişki ile anılmaya başlandı. Hande Erçel ile aynı menajerlik ajansına kayıtlı olan Demet Özdemir’in, Hande Erçel yüzünden iş alamadığı projelerin gelen projelerin hepsinin Hande Erçel’e gittiği ve Demet Özdemir’in bu duruma çok sinirlendiğini iddia edildi.

Hande Erçel’den Açıklama!

Dün akşam saatlerinde kendisi gibi oyuncu olan yakın arkadaşı Burcu Özberk ile Beyoğlu sokaklarında yürürken görüntülenen Hande Erçel, kendisine yöneltilen Demet Özdemir sorularına yanıt verdi. Çıkan kıskançlık krizi haberlerini gördüğünü ifade eden Hande Erçel “öyle bir şey olabilir mi?” diyerek, haberlere inanmadığını dile getirdi.

Kerem Bursin ile Aşk Tam Gaz Devam Ediyor!

Bir süredir meslektaşı Kerem Bursin ile aşk yaşayan Hande Erçel’in, ilişkisinin bittiği iddia edilmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde ablası Gamze Erçel’in eşinin Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafa Kerem Bursin’in yorum yapması, aşkın tam gaz devam ettiğini gösterdi.

Exit mobile version