Hande Erçel’in yeğeni ile ilgili ortaya atılan üzücü iddia doğrulandı! Gamze Erçel, kızının durumunu Instagram hesabından paylaştı!

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in 2,5 yaşındaki kızı ile ilgili gündeme gelen üzücü sağlık sorunu iddiası, bugün abla Erçel tarafından yapılan açıklama ile netleşti.

KANSER OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ!

Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk yapan Arto, dün bir son dakika haberi ile Hande Erçel’in kendisine benzetilen yeğeni Mavi ile ilgili üzücü bir açıklama yapacağını belirtti. Arto, ünlü oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in 2,5 yaşındaki kızı Aylin Mavi’nin kanser tedavisine başlandığını açıkladı.

Arto’nun açıklamasının ardından şok geçiren sosyal medya kullanıcıları haberin doğru olup olmadığını öğrenmek adına Gamze Erçel’in ve eşi Caner Yıldırım’ın açıklamalarına ulaşmaya çalışsalar da herhangi bir bilgiye ulaşamadılar.

INSTAGRAM HESABINDAN AÇIKLADI!

Dünden bu yana magazin gündeminde konuşulmaya devam edilen üzücü iddia karşısında sessizliklerini koruyan Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, bugün sessizliklerini bozdu. Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Gamze Erçel, kızının durumuna ilişkin ortaya atılan iddialara şu şekilde yanıt verdi: “Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz. İki hafta önce kızımız Mavi’yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi de gayet iyi. Normalde böyle bir açıklamayı yapmak gibi bir niyetimiz yoktu. Önceden çekimleri yapılmış ve anlaşmamız olan içerikleri paylaşmak dışında pek aktif değildim zaten. Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya hatta aile büyüklerimize de ‘ufak bir sağlık problemi yaşıyoruz’ diyerek tamamlamaktı niyetimiz.”

DESTEK MESAJLARI YAĞDI!

Kızı Mavi’nin şu an da bir tedavi sürecinde olduğunu doğrulayan Gamze Erçel- Caner Yıldırım çifti, sosyal medya kullanıcılarından ve kendi takipçilerinden büyük destek gördü. Tüm kullanıcılar Mavi’nin sağlığına kavuşması için dua edeceklerini belirtti.

Exit mobile version