Magazin

Hande Soral ile İsmail Demirci Çiftinin İlk Çocukları Dünyaya Geldi! Hande Soral’ın Doğum Fotoğrafları Paylaşıldı! Çiftin Duygusal Anları Objektiflere Yansıdı!

Beş yıldır mutlu mesut bir şekilde evliliklerini devam ettiren Hande Soral ve İsmail Demirci, geçtiğimiz günlerde Ali ismini verdikleri ilk çocuklarını kucaklarına aldılar. Çifttin doktoru olan ünlü isim Furkan Kayabaşoğlu, doğum aynından kareleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Hande Soral ve İsmali Demirci’nin duygusal anları, takipçileri de duygulandırdı.

Ünlü Doktor Furkan Kayabaşoğlu, toplam olarak 16 saat süren Hande Soral’ın doğum anından kareleri sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Doğum anından görüntüler oldukça ilgi çekti ve kısa sürede çokça beğeni aldı.

Tam 16 Saat Sürdü!

Doktor Furkan Kayabaşoğlu, yaptığı paylaşımda doğum anları ile ilgili pek çok detay paylaştı. Doğumun 16 saat sürdüğünü söyleyen ünlü doktor, hayatta kolay hiçbir şeyin olmadığını söyledi. Hande Soral’ın azmine hayran kaldığını söyleyen Kayabaşoğlu, Ali bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi için çok emek harcadıklarını dile getirdi.

Daha hastane varmadan Hande Soral’ın doğum kasılmalarının başladığını söyleyen Furkan Kayabaşoğlu, kalp atışlarının sınır seviyelere yükseldiğini ifade etti. Doğum için 10 saat boyunca sabırla beklediklerini ifade eden ünlü doktor, bu süre içerisinde gülüp eğlendikleri gibi zor anlar da yaşadıklarını söyledi.

Kolay Bir Doğum Olmadı

Doğum anında göbek kordonunun bebeğin boynuna dolandığını ve Ali bebeğin iri yapılı olması sebebi ile sıkıntılar çıkmasına rağmen doğumu başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade eden ünlü doktor, hem Hande Soral’ı hem de böyle birini yetiştirdiği için Hande Soral’ın annesini tebrik ettiğini dile getirdi.

Her gün eve döndüğünde bu mesleği yapmanın büyük bir şans olduğunu dile getiren ünlü doktor, dünyaya gelen Ali bebek için iyi dileklerde bulundu.