Ekonomi

Hangi banka üzerinde 5 dakika hesap açtırmayla 8500 Türk Lirası geri ödemezsiz para veriliyor? İşte detaylar

Emekliler açısından yapılan promosyon kampanyaları bankalar arasında rekabetin oluşmasına sebebiyet verdi. Yeni kampanya haberleri ise Garanti bankası tarafından geldi. İşte detaylar…

Hangi bankanın ne kadar ödeyeceği merak konusu olurken ocak ayında ilk promosyon duyurusu Garanti bankasından yapıldı. Acil nakit ihtiyacı bulunanlar başvuru gerçekleştirebilirler. İşte haberimizin detayları…

Bir hesap açtırmaya 8500 Türk lirası ödeme

Garanti bankası 2024 Ocak ayında emeklilik planında güncelleme gerçekleştirerek duyuru yaptı. Paylaşımlı olan promosyon ücretleri emeklilerin ilgisini çekiyor.

Yeni yılın başlamış olmasıyla beraber bankalar emekli tasarruf ürünlerini beraberinde güncellemeye başladı. Garanti bankasında güncelleme duyurusu yapıldı.

Garanti bankası duyuru yaptığı promosyon ücreti

Garanti bankası 2024 yılı Ocak ayında emeklilik promosyon ücretlerinde güncelleme gerçekleştirdi. Emeklilerin ücretsiz reklam almalarına olanak tanıdı. Reklam ödeme tutarı 8500 Türk lirası olarak belirlendi. Yapılan fon ödemeleri emekli maaşlarının 3 yıl süre ile Garanti bankasına devrinin yapılma şartı ile veriliyor ancak ulaşım masrafları yaş ve maaş ağırlıklarına göre değişim gösteriyor.

Garanti Bankasından 8500 Türk Lirası Promosyon Ödemesi

Promosyon tutarları günlük olarak değişebiliyor. Bankalar yeni yılda zam duyuruları ile beraber promosyonlarda da rekabet ediyor. Emekli maaşlarında yapılan artışlar ile faizleri de yükseltiyorlar. Son yıllarda emekli vatandaşlara ücretsiz olan sübvansiyonlar yapılıyor. Fonların ödenmesi karşılığında emekli olan kişilere bankalardan üç yıllık emekli maaş sözü verildi. Güncel tutarlar vatandaşlarla paylaşıldı.

Garanti Bankası güncel promosyonlarının detayları

Garanti bankasında promosyon ücretleri alınan emekli maaşına göre değişim gösteriyor.

  • 500 Türk lirası emekli maaşı alan vatandaşlara 4.500 Türk lirası
  • 500 Türk lirası ila 7.500 Türk lirası arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 5.250 Türk lirası
  • 500 Türk lirası ila 10.000 Türk lirası arasında emekli maaşı alan vatandaşlara ise 6.750 Türk lirası
  • 000 Türk lirası üzerinde emekli maaşı alan vatandaşlara ise 8.500 Türk lirası promosyon verileceği duyuruldu.

Ayrıca fatura ödeme talimatlarını Garanti Bankasından veren 3 yıl maaş almayı taahhüt veren vatandaşlara da ek bonus fırsatı sunuyor. Emekli maaşını Garanti’den alacağını taahhüt eden herkese 4000 Türk lirası tutarında bonus puan verecek.