Ekonomi

Harcadıkça kazandıran alışveriş kampanyası resmen duyuruldu! QNB Finansbank yeni müşterilerine 300 TL’ye varan hediye para ödemesi yapacak!

2021 yılının aralık ayında tüketim ürünlerine yapılan yüksek oranlı zamlar, vatandaşların bütçelerini doğrudan etkiledi. Yeni yılın gelmesi ile birlikte asgari ücrete ve devlet tarafından yapılan diğer ödemelere her ne kadar zam yapılmış olsa da tüketim ürünlerine gelen zamlar, yapılmış olan maaş zamlarının sıfırlanmasına sebep oldu.

Uygun fiyatlı alışveriş yapmak için marketlerin indirim kataloglarını ve diğer fırsat haberlerini takip etmek zorunda kalan vatandaşları sevindirecek olan haber, özel banka statüsünde hizmetlerine devam eden QNB Finansbank’tan geldi. Her yıl geliştirmiş olduğu birbirinden avantajlı kampanyalar ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran banka, bu yıl da alışveriş kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu.

QNB Finansbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan alışveriş kampanyası duyurusuna göre bankanın 2022 yılı içerisinde banka bünyesine yeni katılacak olan müşterilere, 300 TL’ye kadar hediye para ödemesi yapılmasına karar verildi.

QNB Finansbank 2022 Alışveriş Kampanyası

Yılbaşından sonra duyurmuş olduğu emekli maaşı promosyon ödemesi hizmeti ve çeşitli kategorilerde yararlanılabilecek olan kredi fırsatları ile kendinden söz ettirmeyi başaran QNB Finansbank, yeni dönemde bir kampanya daha geliştirdiğini açıkladı.

QNB Finansbank yeni dönemde geliştirmiş olduğu kampanyanın, alışveriş yapan yeni müşterileri için geçerli olacağını duyurdu. Banka bu kapsamda, çeşitli şartları sağlayan yeni müşterilerine, 300 TL’ye varan karşılıksız ödemelerin yapılacağını resmen açıklamış oldu.

QNB Finansbank 2022 Alışveriş Kampanyası Detayları

QNB Finansbank’ın yeni dönem alışveriş kampanyasının detayları belli oldu. Buna göre ilgili kampanyadan yararlanmak isteyen yeni müşterilerin, bankanın kredi kartı hizmetine başvuru yapması gerekiyor. Kredi kartı başvurusu onaylanan yeni müşteriler, bankadan 300 TL’ye kadar geri ödemesiz hediye para desteği alabiliyor.

Bankanın ilgili kampanyasından yararlanmak isteyen yeni müşterilerin, aylık 2 bin TL’lik alışveriş yapacağını taahhüt etmesi gerekiyor. Bu taahhüttü veren vatandaşlara, her 100 TL’lik alışverişleri karşılığında 1 TL hediye para ödemesi yapılıyor. Böylelikle yıl sonuna kadar ödenen toplam hediye para tutarı, 300 TL’ye kadar ulaşabiliyor.

QNB Finansbank 2022 Alışveriş Kampanyası Başvurusu

QNB Finansbank’ın alışveriş kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile kredi kartı başvurusu yapması gerekiyor. Kredi kartı başvurusunu görüntülü olarak yapan müşteriler, ilgili kampanyadan yararlanmaya hak kazanıyorlar.