Magazin

Hasan Can Kaya ve İrem Derici arasında ilginç diyalog: Arayayım, belki soyunur!

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Hasan Can Kaya, yine gündemde olmaya devam ediyor. Yıllar önce kendi YouTube kanalı üzerinden “Konuşanlar” ismini verdiği bir programı sunmaya başlayan ve kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilmeyi başaran Hasan Can Kaya, bu başarısı ile medya patronu Acun Ilıcalı’nın da ilgisini çekti.

Geçtiğimiz sezon Acun Ilıcalı’nın götürdüğü teklifi kabul ederek, Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen’de kendi programını, aynı ismi ile sunmaya başlayan Hasan Can Kaya, platform sayesinde çok daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Her hafta ünlü bir ismi de konuk ettiği programında seyircilerine keyifli anlar yaşatan Hasan Can Kaya, geçtiğimiz günlerde şarkıcı İrem Derici’ye seslendi.

Programına konuk olan seyircilere sorular yönelten Hasan Can Kaya, bir izleyicisine “kimi çıplak görmek isterdiniz?” sorusunu sordu. İzleyicinin “İrem Derici” cevabını vermesinin üzerine Derici’ye seslenen Hasan Can Kaya’ya, ünlü şarkıcıdan cevap gecikmedi.

“KİMİ ÇIPLAK GÖRMEK İSTERDİNİZ?”

YouTube platformunda sunduğu Konuşanlar isimli programının Exxen platformuna taşınması ile birlikte çok daha geniş bir hayran kitlesine hitap etmeye başlayan Hasan Can Kaya, programın son bölümünde bir seyircisine soru sordu. Hasan Can Kaya’nın “kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek isterdiniz?” sorusuna, “İrem Derici” yanıtını veren seyirci, Hasan Can Kaya’nın radarına takıldı.

“ARAYAYIM BELKİ SOYUNUR!”

İzleyicisinin “İrem Derici” cevabını vermesinin üzerine “İrem’i görüntülü arayalım, belki soyunur” şeklinde tepki veren Hasan Can Kaya, stüdyoyu kahkahaya boğdu.

İREM DERİCİ’DEN CEVAP GECİKMEDİ!

Yoğun konser maratonunu kaldıramayarak hastanede tedavi altına alınan İrem Derici, Hasan Can Kaya’ya cevap vermekte gecikmedi. Derici “ara dene karşim” diyerek Hasan Can Kaya’ya açık çek sundu. Kaya, gülücük emojisi ile karşılık verdi.