Hastane randevusu alıp da gitmeyen vatandaşlar dikkat: 15 gün boyunca yasak olacak!

Hastane randevusu alanlar için bir uyarı geldi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir karar alındı. Hastaneye gitmek için randevu alıp da randevusuna gitmeyenlere 15 gün uyarısı geldi. Buna göre, randevusuna gitmeyenlere yaptırım uygulanacak.

Hastaneye gitmek için randevu alan milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Gitmeyeceği hastane randevusunu iptal etmeyenler 15 gün boyunca randevu alamayacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili önemli açıklamada bulundu.

15 GÜN UYARISI GELDİ

Sağlık Bakanlığı, hastane randevusu alıp da gitmeyenler için harekete geçti. Bakanlık, randevusuna gitmeyenlere yaptırım uygulamaya başladı. Buna göre, gitmeyeceği randevuyu iptal etmeyenler 15 gün boyunca aynı branştan randevu alamayacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “MHRS’DEN randevu alıp da gelmeyeceği halde randevusunu iptal etmeyenler, randevusundan önce aynı branşta muayene olanlar, artık aradan 15 gün geçmeden yeni bir randevu alamayacak. UYGULAMA BAŞLADI. İhtiyacı öncelikli hastalar başta olmak üzere, halkımıza hayırlı olsun.” paylaşımını yaptı.

Exit mobile version