Gündem

Hastaneye kaldırılan Meral Akşener’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hastaneye kaldırıldı. Dün hastaneye kaldırılan Akşener’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırılan Akşener’in tetkikleri yapıldıktan sonra evinde istirahate çekildiği öğrenildi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener’in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Viral enfeksiyon teşhisi konulan Akşener, evinde istirahate çekildi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener’in evinde istirahat ettiğini belirtti.

MERAL AKŞENER’İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Zorlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Ülkemizde çok yaygın olduğu belirtilen viral bir enfeksiyon teşhisiydi. Genel başkanımız hastanedeki tetkiklerin ardından bugün evinde istirahate geçti. Birkaç gün içerisinde tekrar çalışmalarına başlayacak. Bugün gerçekleşecek Başkanlık Divanı toplantımızı ve yarın Eskişehir’de düzenleyeceğimiz teşkilat buluşmamızı iptal etmiştik ama ilerleyen bir tarihte Eskişehir ziyaretimizle birlikte Genel Başkanımızın planı içerisinde yer alan diğer illere de ziyaretleri devam edecek.”