Hat sahiplerine duyuruldu: Turkcell numarasını taşıyanlara 6,9 ve 20 GB kapasiteli tarifeleri uygun fiyatlar karşılığında tanımlayacağını açıkladı!

Geçtiğimiz ay BTK tarafından açıklanan yüzde 52’lik telekomünikasyon zammından sonra harekete geçen Turkcell, yeni dönemde bünyesine hattını taşıyarak dahil olacak olan yeni müşterileri için 3 farklı paket geliştirdiğini açıkladı. Söz konusu paketlerin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Platinum Süper 20 GB Paketi

Turkcell yeni dönemde artan telekomünikasyon fiyatlarına karşın yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın yalnızca yeni müşterileri için geçerli olduğunu duyuran GSM firması, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan duyuruya göre hattını, ay içerisinde kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile taşıyan tüm yeni müşterilere içerisinde 20 GB internet ve 1200 dakika konuşma faydasının bulunduğu avantajlı paketin, 128 TL’ye tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

Kaçmaz Fırsat 9 GB Paketi

Turkcell’in yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu avantajlı paketlerden ikincisi, Kaçmaz Fırsat 9 GB ismi ile hizmete sunuldu. Kurum, ilgili ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan duyuruya göre hattını, ay içerisinde kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile taşıyan tüm yeni müşterilere içerisinde 9 GB internet ve 900 dakika konuşma faydasının bulunduğu avantajlı paketin, 92 TL’ye tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

Kaçmaz Fırsat 6 GB Paketi

Turkcell’in hattını taşıyan yeni müşterilerine sunmuş olduğu avantajlı paketlerden sonuncusu da Kaçmaz Fırsat 6 GB paketi oldu. Kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan duyuruya göre hattını, ay içerisinde kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile taşıyan tüm yeni müşterilere içerisinde 6 GB internet ve 900 dakika konuşma faydasının bulunduğu avantajlı paketin, 77 TL’ye tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

Exit mobile version