Genel

Hata yapıp takımının gol yemesine sebep oldu! Takım arkadaşları döverek öldürdü!

Uganda Amatör Ligi'nde oynanan maçta hata yaparak takımının gol yemesine sebep olan oyuncu takım arkadaşları tarafından öldürüldü.

Uganda Amatör Ligi’nde akılalmaz bir olay yaşandı. Maç sırasında yaptığı bir hata yüzünden takımı gol yiyen 22 yaşındaki defans oyuncusu Churchill Owaci takım arkadaşları tarafından dövülerek öldürüldü.

Savunma mevkinde oynayan Owaci, maç esnasında hata yaptı ve bu hatayı rakip oyuncular gole çevirdi. Bunun üzerine gole sinirlenen takım arkadaşları genç futbolcuya saldırdı. Güvenlik görevlileri ve rakip takım futbolcularının araya girmesiyle kavga son buldu ve maç kaldığı yerden devam etti.

Churchill Owaci, maçtan sonra kendisine saldıran takım arkadaşları ile kavga etti. Bisiklet üzerinde duran bir takım arkadaşına attığı yumrukla arkadaşını yere düşürdü. Diğer arkadaşları da Owaci’ye çullandı. Arkadaşlarının elinden kurtulan ovacı bir kaç metre koştuktan sonra bilincini kaybedip yere düştü. Vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki futbolcu bir saat sonra hayatını kaybetti.