Hatay’da şiddetli deprem! Yıkılan binalar var!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgisine göre Hatay’ın Samandağ ilçesinde 6.4 şiddetinde deprem meydana geldiği öğrenildi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgisine göre Hatay’ın Samandağ ilçesinde saat 20.04’de 6.4 şiddetinde deprem meydana gelirken derinliğinin ise 7 olduğu öğrenildi. Öte yandan Samandağ ilçesinde de saat 20.07’de 5,8 büyüklüğünde ikinci bir deprem meydana geldi.

AFAD DUYURDU

AFAD’dan yapılan açıklamada, saat 20.04’teki deprem, yerin 16,74 kilometre altında gerçekleşti.

Öte yandan Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 6,4 olarak rapor etti. 6,4 büyüklüğündeki deprem başta Adana ve Mersin olmak üzere, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye ve Antalya’dan da hissedildi.

HABERTÜRK MUHABİRLERİ CANLI YAYINDA DEPREME YAKALANDI

Habertürk ekranlarından alınan son dakika bilgisine göre canlı yayında yeniden bir deprem meydana geldi. Son dakika bilgisine göre Hatay’da hissedilen depremin şiddetli olduğu ve yıkılan binaların olduğu açıklandı.

Habertürk ekranlarında Gazeteci muhabir Mehmet Akif Ersoy Hatay’dan yaptığı canlı yayını sırasında yeniden bir deprem meydana geldi. Son dakika bilgisine göre Hatay’da hissedilen depremin şiddetli olduğu ve yıkılan binaların olduğu açıklandı.

Deprem halkta büyük panik ve korku yarattı. Büyük bir kaya parçasının kopup bir okula çarptığı bilgileri geldi.

Exit mobile version