Hatice Şendil, Elçin Sangu’nun sözlerine cevap verdi: Bu onun deneyimi!

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu Hatice Şendil, oğlunun okuldan çıkmasını beklerken görüntülendi. Oğlunu beklerken senaryo okuduğu gözlenen Hatice Şendil, magazin muhabirleri ile ayaküstü sohbet etti.

Hatice Şendil hem kendisi hem de magazin gündemi ile ilgili yöneltilen sorulara samimiyet ile cevap verdi. Ayrıca ünlü oyuncu, hayranlarını sevindirecek bir açıklamaya da imza attı.

Ekranlara Geri Dönüyor!

En son Büyük Selçuklu dizisi için kameraların karşısına geçen Hatice Şendil, bu zamana kadar içerisinde yer aldığı projelerin her biri ile büyük ses getirmeyi başardı. Dün gündüz saatlerinde oğlunun okuldan çıkmasını bekleyen ünlü oyuncu, dizi sektöründe büyük yankı uyandıracak bir iş ile ekranlara geri döneceğini açıkladı.

Senaryo okudu sırada magazin kameralarına yakalanan ünlü oyuncu Hatice Şendil, birçok proje ile görüştüğünü, hali hazırda çalıştığı projeler olduğunu ve çok kısa bir zaman içerisinde modern bir kadın hikayesi ile ekranlara geri dönmeye hazırlandığını belirtti. Ünlü oyuncuyu seyretmeyi özleyen hayranları, bu haber karşısında duydukları sevinci sosyal medya hesapları aracılığı ile dile getirdiler.

Fahriye ile Arası Bozuk Mu?

En son Büyük Selçuklu dizisinde beraber kameraların karşısına geçen Hatice Şendil ve Fahriye Evcen’in aralarının bozuk olduğuna dair bazı dedikodular ortaya çıkmıştı. Magazin muhabirleri, Hatice Şendil’e çıkan dedikoduların doğru olup olmadığını sordular.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile ilgili yöneltilen sorulara şu şekilde yanıt verdi: “Fahriye benim arkadaşım, gündelik hayatımızda da görüşüyoruz. Aramızın bozuk olması gibi bir durum söz konusu değil. Çıkan haberler tamamen magazinsel.”

“Sektörden Silinmeliler” Açıklamasına Cevap!

Ünlü oyuncu Elçin Sangu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda bazı isimlerin sektörden silinmesi gerektiğini, onlar ile aynı sektörde bulunmaktan memnun olmadığını dile getirmişti. Hatice Şendil’e Elçin Sangu’nun bu sözlerine katılıp katılmadığı soruldu.

Ünlü oyuncu Elçin Sangu’nun bu sözlerinin dönemsel bir histen kaynaklandığını düşündüğünü dile getirdi. Dizi sektörünün çok zor bir sektör olduğunu ve çalışma saatlerinin çok yoğun olduğunu söyleyen Hatice Şendil, böyle dönemlerde çok yorulan kişilerin bazı durumlara sinirlenmesinin normal olduğunu ancak ne olursa olsun herkesin birbirine saygılı olması gerektiğini düşündüğünü ifade etti. Hatice Şendil, Elçin Sangu’nun set içerisinde yaşadığı birtakım deneyimlerden ötürü böyle söylediğini düşündüğünü belirtti.

Exit mobile version