Magazin

Hayalet’in Hakkı Ödenmez! Behzat Ç. Dizisinde Rol Almak İçin Dev Prodüksiyonlu Yapımları Reddetti!

Behzat Ç dizisinde hayat verdiği Hayalet karakteri ile hafızalara kazınan İnanç Konukçu, milyonların sevgilisi olacak. İlk kez 2010 yılında yayınlanan Behzat Ç dizinde gösterdiği başarılı performans ile isminden sıkça söz ettiren ünlü oyuncu, dizinin yayınlandığı dönemde büyük bir popülarite kazandı.

Behzat Ç Geri Dönüyor

Behzat Ç’nin kemik kadrosunda yer alan ve en önemli karakterlerden biri olan Hayalet, İnanç Konukçu tarafından canlandırılmıştı. Hayalet olarak gösterdiği performans ile yapımcıların en çok aradığı erkek oyunculardan birisi olmuştu. Blu TV ekranlarında tekrar ekranlara gelen Behzat Ç, 2019 yılında damga vurmuştu.

Ekranlara tekrar gelmek için hazırlık yapan Behzat Ç, kadrosunda yine Hayalet’e yer vermek istemiş ancak İnanç Konukçu’nun bu sezon farklı planlarının olduğu öğrenilmişti. Eylül ayında seyirci ile buluşacak olan ve yeni sezona damgasını vurması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziden oyunculuk teklifi alan İnanç Konukçu hem yapımcısı hem de başrol görevini üstlenen Oktay Kaynarca’nın bu teklifini reddetmemiş ve dizide yer almayı kabul etmişti.

Yeni Projesinin Çekimlerinde Görünmedi

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından olması beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimlerine start verildi. Gözler İnanç Konukçu’yu aradı ancak dizi setinde ünlü oyuncu görülmedi.

Behzat Ç’nin ekranlara geri dönmesi nedeni ile oldukça yoğun bir tempoya giren İnanç Konukçu, Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin oyuncu kadrosundan ayrıldı ve dev prodüksiyona veda etti.

Hayalet’ten Büyük Fedakarlık

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki rolünden ayrılarak Behzat Ç’ye geri dönen İnanç Konukçu, Behzat Ç hayranlarının gönlünde taht kurdu. Dev oyuncu kadrosu ile yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan Ben Bu Cihana Sığmazam yerine Behzat Ç’yi seçmesi, ünlü oyuncunun ne kadar fedakar olduğunu kanıtladı.