Hayranları Şimdiden Heyecanlandı! Sevilen Dizinin Finalinde Düğün Olacak!

OGM Pictures’in yapımcılığını üstlendiği, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, bu hafta yayınlayacağı bölüm ile sezon finali yapacak 16 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 47. bölüm ile sevenlerine bu sezon için veda edecek olan dizinin sezon finalinde bir düğün olacak. Son bölümde neler yaşanacak? Düğün kimlerin düğünü? Tüm cevaplar haberimizde…

Yaşanmış bir hikayeyi konu alan Camdaki Kız, Gülseren Budaycıoğlu’nun sevilen romanı ile aynı ismi taşıyor. Sevenlerini her hafta Perşembe günleri ekran başına kilitleyen sevilen dizi, sürükleyici konusu kadar zengin oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Dizide Burcu Biricik, Tamer Levent, Feyyaz Şerifoğlu, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Hande Ataizi, Devrim Yakutve Tuğrul Tülek gibi ünlü isimler rol alıyor.

Bir Önceki Bölümde Nefesler Tutulmuştu!

Yayınlanan son bölümünde izleyenler bazı sahnelerde nefesini tutmuş, heyecan doruk noktaya çıkmıştı. Feride ve Selen, Cana’nın hamileliğini sonlandırabilmek için bir plan uygulaya koymuş ancak Cana bu plandan son dakikada kurtulmuştu. Bu plandan kurtulan cana soluğu Gülcihan’ın yanında almış ve hamile olduğunu söylemişti.

Rafet’e karşı oldukça öfkeli olan Pervin, Cavit’in yanına gitmiş ve Rafet ile Gülcihan’ın arasını bozmaya çalışmıştı. Diğer yandan, Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan ise ilk fırsatta Cana’nın yanına gitmişti.

Son Bölümü Düğün Heyecanı Saracak!

Heyecanın bir an olsun bile azalmadığı Camdaki Kız’ın sezon finalinde ise düğün olacak. Selen karakterini canlandıran Selma Ergeç, Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve Tuğrul Tülek ve Enis Arıkan ile olan bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı ‘Düğünümüz var!’ notu ile paylaşması ise, son bölümde düğün heyecanı yaşanacağını doğruladı.

Yapılan bu paylaşım sonrasında Muzaffer karakteri ile diziye yeni katılan Pera karakterinin evleneceği ihtimalini gün yüzüne çıkardı.

Exit mobile version