Genel

Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın rol aldığı “Benden Ne Olur?” Filmi, Disney Plus ile anlaştı!

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan kimi kişiler tarafından da muhalif olduğu gerekçe gösterilerek itici bulunan güzel oyuncu Hazal Kaya, doğum yaptıktan sonra rol aldığı ilk filminin Disney Plus tarafından satın alınmasının heyecanını yaşıyor.

Rol aldığı Bizim Hikâye isimli dizinin final yapmasına çok az bir zaman kala hamile olduğunu öğrenen ve 2019 yılının kasım ayında tek çocuğu Fikret Ali’yi kucağına alarak annelik duygusunu tadan oyuncu Hazal Kaya, 2020 yılının başında başlayan ve kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile birlikte setlere ara verdi ve o süreci oğlu Fikret Ali ile geçirme kararı aldı.

Enis Arıkan’ın menajeri ve AKA Yapım’ın sahibi olan aynı zamanda da oyuncu İlker Kızmaz ile evliliğini sürdüren Aslı Kızmaz’ın kaleme aldığı “Benden Ne Olur?” isimli kitabın sinemaya uyarlanma kararının alınması ile birlikte 2 yıllık bir sürenin ardından setlere geri dönme kararı alan Hazal Kaya, o günden bu yana yeni projelerin içerisinde yer almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’deki yayın hayatını başlatan Disney Plus’ın Hazal Kaya’nın son filmini satın alması hem oyuncuyu hem de filmde rol alan diğer kişileri oldukça heyecanlandırdı. Dijital platform, filmin yayın tarihini izleyenlerine duyurdu.

Disney Plus’tan Yeni Film Duyurusu!

14 Haziran tarihinde onlarca ülke ile eş zamanlı olarak Türkiye’de de yayın hayatına başlayan Disney Plus, birçok yerli ve yabancı yapım ile üye sayısını arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda izleyicileri için yeni bir duyuru daha yayınlayan Disney Plus, Aslı Kızmaz tarafından kaleme alınan ve sonrasında sinemaya uyarlanan “Benden Ne Olur?” isimli filmi satın aldığını bildirdi.

Yayın Tarihi Belli Oldu!

Disney Plus tarafından yapılan duyuruya göre yeni film 29 Temmuz tarihinde platformda ki yerini alacak.

Oyuncu Kadrosu

“Benden Ne Olur?” isimli filmin oyuncu kadrosu şu şekilde:

  • Hazal Kaya, Onur Tuna, Selin Şekerci, Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan.