Hazine Bakanlığı’ndan flaş karar: Enflasyona ve fahiş fiyatlara karşı adım atılıyor!

Son dakika gelişmesi… Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Türkiye’de yaşayan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Bakanlıkça enflasyona ve fahiş fiyatlara karşı adım atılması kararlaştırıldı. Bu çerçevede Bakan Nebati, yarın farklı sektörlerin önde gelen isimleriyle bir araya gelerek toplantı düzenleyecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı son dakika yazılı açıklama yaptı. Açıklamaya göre, Bakan Nebati yarın İstanbul’da sektör temsilcileri ile görüşerek bir dizi ‘enflasyon’ toplantısı gerçekleştirecek. Gıda, beyaz eşya, yapı malzemeleri ve mobilya dahil olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren sektör temsilcilerinin yer alacağı toplantıda özellikle son aylarda yaşanan fiyat dalgalanmaları hakkında detaylı değerlendirmeler yapılacak.

GÜNDEM: ENFLASYONLA MÜCADELE

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın fahiş fiyat uygulamalarına başvuranlarla ilgili yaptığı çalışmalar neticesinde ortaya çıkan sonuçlar da sektör temsilcileri ile paylaşılacak. Piyasadaki fiyat dengesini bozanlara yönelik yapılan denetimler hakkında bilgi vermesi beklenen Bakan Nebati’nin enflasyonla mücadelede konusunda sektör temsilcilerinden destek talep etmesi de beklentiler arasında bulunuyor. Yapılacak toplantıdan çıkacak sonuçlar ise merakla bekleniyor.

Exit mobile version