Hazine ve Maliye Bakanlığı 2022 personel alımı ilanı: En az 75 KPSS puanı ile 400 personel istihdam edilecek!

Kamu kurum ve kuruluşunda istihdam edilerek hem kariyer hayatını hem de maaşını garanti altına almak isteyen vatandaşlar için yeni bir kamu personel alımı ilanı yayınlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanmış olan alım ilanında, önümüzdeki aylarda kurum bünyesine yazılı sınav kapsamında yeni personellerin dahil edileceği bilgisi kaydedildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2022 Personel Alımı İlanı

Yeni dönemin başlaması ile birlikte kadrolarında oluşan eksiklikleri tespit ederek ilana çıkan kamu kurumlarından birisi de Hazine ve Maliye Bakanlığı oldu. Temmuz ayına girilmesi ile birlikte ilgili alım ilanını yayınlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı, kurumun merkez teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplamda 400 personelin istihdam edileceğini bildirdi. Alımların ise mali hizmetler uzman yardımcısı pozisyonu için yapılacağı açıklandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı İlanı Başvuru Şartları

Yeni dönemde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı aracılığı ile istihdam edilmek isteyenler için ilan başvuru şartları yayınlandı. Buna göre bakanlığın strateji geliştirme birimlerinde mali hizmetler uzman yardımcısı olarak görev almak isteyen adayların sağlamalı gereken başvuru kriterleri şu şekilde belirlendi:

Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın personel alımı ilanına, 8- 14 Eylül tarihleri arasında ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapılacaktır. Bakanlık sınavının tarihi ise 13 Kasım olarak belirlenmiştir.

Exit mobile version