HBO Max Türkiye’ye Gümbür Gümbür Geliyor! Dünya Devi Dijital Platform İkinci Türk Dizisini Duyurdu! Haluk Bilginer ile Anlaşan HBO Max, Nejat İşler’i de Kadrosuna Kattı!

ABD’nin önde gelen televizyon kanallarından olan HBO’nun dijital platformu olan HBO Max, Türkiye’de yayına başlamak için gün sayıyor. Daha önce Turkish Detective isimli bir Türk dizisini yayınlayacağını açıklayan HBO Max, ikinci Türk dizisini de duyurdu. Dizinin adının Kör Nokta olacağı açıklanırken, başrollerinde ise Nejat İşler ve Aslıhan Gürbüz’ün olacağı bilgisi paylaşıldı. Detaylar haberimizde…

Kaliteli Yapımların Adresi Olarak Biliniyor

Disney Plus’un Türkiye’de yayına başlaması gündeme bomba gibi düşerken, HBO Max da yayına ülkemizde yayına başlamak için gün sayıyor. Game of Thrones, Chernobyl ve Succession gibi milyonlarca kişinin beğenisini kazanmış yapımları ile nam salan HBO Max, Türk dizileri yayınlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İkinci Türk Dizisini de Duyurdu!

HBO Max tarafından açıklanan ilk Türk dizisi, başrollerinde Haluk Bilginer ve Yasemin Kay Allen’ın olacağı Turkish Detective olmuştu. Türkiye’de yayına başlamadan önce çalışmalarını hızlandıran HBO Max, ikinci Türk dizisinin Kör Nokta olacağını açıkladı.

HBO Max ekranlarında izleyici ile buluşacak Kör Nokta dizisinde, ülkenin önde gelen ve sevilen iki oyuncusu ile çalışılacak. Aslıhan Gürbüz ve Nejat İşler’in başrolleri paylaşacağı dizi, platformun yayına başlaması ile izleyicinin karşısında olacak.

Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizinin yazarı olan Elif Usman, HBO Max ekranlarında yayınlanacak olan Kör Nokta dizisinin senaristi olacak. Kara Para Aşk filminin yönetmeni olan Ahmet Katıksız, Kör Nokta dizisinde yönetmen koltuğunda olacak. Yakın bir kaynaktan alınan bilgilere göre, dizinin çekimleri için Gökçeada tercih edilecek. Dizinin çekimlerinin kısa süre içinde başlaması bekleniyor.

Exit mobile version