Hemen başvuru ile 5 bin lira nakit hesabınızda! Kredilerde en uygun faiz işleten bankalar

Corona virüs salgını kapsamında ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlar bankaların yolunu tutuyor. Acil nakit ihtiyacı için bankalara başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularından hemen önce 5 bin lira kredi için 24 ay vadede en düşük faizi işleten bankaların hangisi olduğunu karşılaştırıyor.

Kredi konusunda vatandaşlar ince eleyip sık dokuduklarından dolayı egehaber.com olarak en düşük faizi veren bankaların karşılaştırmasını yaptık. Bu doğrultuda anında 5 bin lira kredi 24 ay vade için en düşük faizi veren bankaları sıraladık.

FAİZ ORANLARI VE AYLIK ÖDEME

Karışık sıralama kapsamında ING Bank 5 bin lira kredi için kişiye özel faiz uygulaması yapıyor. Bu kapsamda bankanın uyguladığı faiz oranı yüzde 1,49 aylık ödeme 258 lira olurken TEB de kişiye özel faiz uyguladığından faiz oranı yüzde 1,35 aylık ödeme 253 lira olarak belirtilmiştir.

İş Bankasında faiz oranı yüzde 1,50 aylık ödeme 258 lira olurken 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kapsamında ING Bank yüzde 1,49 faiz işleterek aylık ödeme 287 lira oluyor.

5 bin lira kredi için QNB Finansbank’ta faiz oranı yüzde 1,35 olurken aylık ödeme 253 lira oluyor. Bununla birlikte Fibabanka’da faiz oranı yüzde 1,49 ve aylık ödeme 259 lira oluyor. Bunun yanı sıra kamu bankası Vakıfban’ta faiz oranı yüzde 1,52 olurken aylık ödeme 259 lira oluyor.

Şekerbank yeni yıl ihtiyaç kredisi kapsamında faiz oranı yüzde 1,62 oluyor ve 5 bin lira kredi için aylık ödeme 262 lira oluyor. Ziraat Bankasında Tüketici Ürün Paketinde aylık faiz oranı yüzde 1,75 ve aylık ödeme 267 lira oluyor. Halkbank ihtiyaç kredisinde faiz oranı yüzde 1,77 olarak belirtilirken aylık deöem de 268 lira olacak.

NOT: Bu kredilerin detaylarına bankaların şubelerinden veya internet siteleri üzerinden ulaşılabileceği gibi başvurular da aynı yerlerden yapılabilecektir. Ancak faiz oranları müşteri kredi notuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

EGEHABER.COM / ÖZEL HABER

Exit mobile version