EkonomiGündem

Hemen koşun: Ayçiçek yağı 17.95 TL’ye satılacak!

Enflasyon rakamları ve son zamanlarda döviz kurlarında yaşanan yükseliş sonrasında pek çok ürüne zam gelmeye başladı. Ayçiçek yağları son dönemlerde zeytinyağı fiyatlarıyla yarışır hale geldi. Kasım ayının son haftasında marketlerde çeşitli indirimler uygulanmaya başlanıldı. Vatandaşlar en ucuz ayçiçek yağının nerede olacağını araştırırken marketler arasında da indirim rakabeti başladı. Peki bu hafta en ucuz ayçiçek yağı hangi mağazada olacak? İşte detaylar

Vatandaşlar son zamanlarda gelen zamların ardından e-ticaret sitelerinde en ucuz ayçiçek yağını araştırmaya başladı. Trendyol’dan alınan bilgilere göre 1 LT Ayçiçek yağı 17.95 TL’ye satılacak.

 

 

 

EN UCUZ AYÇİÇEK YAĞI HANGİ MARKETTE?

Başlayan hafta sonu indirimleri ile zincir marketler arasında da rekabetin dozu arttı. Rekabet Kurulu tarafından kesilen rekor para cezası sonrasında ortak fiyat belirleme dönemini mecburen sona erdiren marketler arasında oluşan yeni rekabet akımı ile beraber fiyatlarda düştü.

Son dönemde yapılan rekor zamlar ile beraber cep yakmaya başlayan ayçiçek yağı için en düşük fiyat sunuldu. 1 litre teneke sıvıyağ ayçiçek yağı fiyatı 17.95 çekildi.