Ekonomi

Hepsiburada’dan alışveriş için Denizbank’tan şubeye gitmeden anında 15 bin lira kredi

Denizbank tarafından alışveriş kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası işle Hepsiburada’dan yapılacak olan alışverişler için 15 bin liraya kadar 12 ay vadeli kredi verilebileceği ifade edildi.

12 AY VADE İMKANI

Kampanyanın açıklamasında “DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın Hepsiburada üzerinden alışveriş yapan herkes, ihtiyacın oluştuğu anda, alışveriş kredisi kullanarak siparişini oluşturabilir.” ifadelerine yer verildi ve Hepsiburada üzerinden seçili ürünlerde yapılacak alışverişlerde geçerli krediyle, vade farkı olmadan 12 aya kadar taksit imkanı sunulduğu vurgulandı.

KREDİ ŞARTLARI 

Kredi kampanyasının şartları ise şöyle belirtildi:

750 – 15.000 TL arasındaki siparişleriniz için Alışveriş Kredisi’nden yararlanabilirsiniz.

12 Aya varan vade seçenekleriyle alışverişinizi taksitlendirebilirsiniz.

(Maksimum vade bilgisayarlarda 12, tabletlerde 6 aydır.3.500 TL ve altındaki cep telefonlarında maksimum vade 12 ay, 3.500 TL üzerindeki cep telefonlarında 3 aydır. Örneğin, sepetinizde 3.600 TL ve 2.500 TL değerinde iki ayrı telefon varsa kullanabileceğiniz maksimum vade 3 aydır.

anka, faiz oranı, vade ve diğer kredi koşullarında değişiklik yapma, kredinin onaylanması ve kullandırımı hakkında nihai kararı verme hakkına sahiptir. DenizBank alışveriş kredisine ilişkin DenizBank 0850 222 0 800 nolu telefon numarasından bilgi alınabilir.)

Şubeye gitmenize gerek kalmadan, kredinizi anında kullanabilirsiniz.

Sigorta ve kredi tahsis ücreti yok.

BAŞVURU SÜRECİ 

Hepsiburada üzerinden giriş yaparak krediyle ödeme sürecinin başlatılması gerektiği belirtilerek bankaya güvenli bir şekilde giriş yaptıktan sonra bilgilerinizi girin/kontrol edin ve size uygun vade seçeneği ile başvurunuzu tamamlayabileceğiniz bildirildi.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.