EkonomiKamu

Hepsiburada’dan hediye çeki verilecek: Hemen SMS atın!

Akbank Hepsiburada kampanyası başlattığını duyurdu. Akbank resmi internet sitesi üzerinden ilk kez Akbanklı olacak olan vatandaşlara Hepsiburada’dan 250 TL’lik hediye çeki kazanma fırsatı tanıdığını bildirdi. Akbank kampanyadan faydalanmak için “1004HEPSI250” davet kodu ile hemen Akbank Mobil’den Akbanklı olun 250 TL değerinde Hepsiburada hediye çekinin keyfini çıkarın ifadelerinde bulundu.

HEPSİBURADA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Kampanya kapsamında “1004HEPSI250” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 250 TL değerinde ve yalnızca Hepsiburada’da geçerli hediye çeki kazanabilir.

Kampanyadan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilir.

Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden yapılan başvurular için geçerlidir. Şubelerimiz kanalıyla Akbanklı olanlar Kampanyadan faydalanamayacaktır.

Kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilir.

250 TL VERİLECEK

Kampanya kapsamında kazanılan 250 TL Hepsiburada hediye çeki sadece Hepsiburada web sitesinde ve Hepsiburada mobil uygulamasındaki alışverişlerde geçerlidir. Detaylı bilgi için tıklayın.

Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına “1004HEPSI250” kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayın.

Kampanyadan “1004HEPSI250” davet koduyla ilk kez Mobil üzerinden Akbanklı olan herkes yararlanabilecektir. “1004HEPSI250” davet kodu girilmeden ilerlenen Akbanklı olma süreçlerinde kampanyaya katılım yapılamayacaktır.

Kampanya kapsamında hak kazanılan 250 TL değerindeki Hepsiburada hediye çeki kodlarının kullanım süresi 30 Kasım 2022 tarihinde sona erecektir.

Kampanya kapsamında hak kazanılan 250 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kodu, müşterinin “1004HEPSI250” davet kodu ile Akbanklı olma süreci tamamlandıktan sonra SMS ile müşteriye gönderilecektir.

Kampanya 17 Ekim – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerlidir.