Her defasında ödemek zorundalardı! Emekliler için tamamen ücretsiz oldu

Son dönemde yüksek enflasyon ve ekonomik kriz nedeniyle geçim sıkıntısı çeken emeklilere müjdeli bir haber gelirken Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara önemli bir avantaj sunarak Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ücretini tamamen ücretsiz hale getirdiği bidirildi. Ziraat Bankası’nın duyurduğu yeni kampanya ile emeklilere HGS hizmetini ücretsiz sunacağı ifade edilerek 3 Nisan itibarıyla HGS alt limit fiyatlarının 100 TL’den 175 TL’ye yükselmesi beklendiği ve bu güncellemeyle birlikte, emekli vatandaşların otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye sorunuyla karşılaşmalarının önüne geçilmesi hedeflendiği paylaşıldı.  Ayrıca, otomatik yükleme tutarı da 175 TL olarak güncellenmesi bekleniyor.

ÇEŞİTLİ FIRSATLAR SUNULUYOR

Ziraat Bankası, emekli vatandaşlara sadece HGS avantajı değil, aynı zamanda çeşitli fırsatlar da sunduğu belirtilerek emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan almaya başlayan müşterilere özel vadeli mevduat faiz avantajları sunulacağı ve bunun yanı sıra, emeklilere %25 indirimli kiralık kasa hizmeti ve dijital kanallar üzerinden ücretsiz Havale, EFT ve FAST işlemleri gibi ek imkanlar da sağlanacağı paylaşıldı.

NASIL YARARLANILIR?

Ziraat Bankası’nın sunduğu bu avantajlardan faydalanmak oldukça basit. Emekliler, Ziraat Bankası şubelerine başvurarak ya da bankanın internet bankacılığı platformu üzerinden gerekli hesapları açarak kampanyadan yararlanabilirler. Ücretsiz HGS ve diğer avantajlardan faydalanmak isteyen emekliler, bankanın sunduğu bu fırsatları değerlendirebilirler.

Exit mobile version