Ekonomi

Her Defasında Uyarıyordu; Bu Kez “Kur Tuzağı” Dedi! İslam Memiş’ten Altın ve Para Piyasalarına İlişkin Yeni Değerlendirme Geldi…

Bir süredir düşüşte olan gram altının yeniden yükselişe geçtiği şu günlerde piyasaları değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni bir video yayınladı. Piyasalar ile ilgili çektiği videoda yatırımcıları varlıklarını koruması yönünde uyaran Memiş, aynı zamanda ekran döviz fiyatları için; “Kur tuzağı” dedi.

İslam Memiş Uyardı; “Resesyon ve Bozulmalar Devam Edecek”

Piyasalara ilişkin yeni bir değerlendirme daha gerçekleştirdiği bir video yayınlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, resesyon endişelerinin süreceğinin sinyallerini verdi. Amerikan Merkez Bankası FED’in yapacağı faiz artırımına ilişkin de bir açıklama gerçekleştiren Memiş; “Özellikle enflasyon rakamları artmaya devam ettikçe küresel piyasalardaki tıkanma, resesyon ve bozulmalar devam edecek. ABD’deki enflasyon rakamı yüksek gelince ve dolar endeksi 108 seviyesinin üzerinde olunca ister istemez değerli metallerde ve borsalarda bir baskılanma söz konusu. Çünkü FED’in tekrardan 75 baz puanlık bir faiz artırımı yapması bekleniyor” dedi.

İslam Memiş’ten Bir Uyarı da Yatırımcılara

Ardından gerçekleştirdiği açıklamalar ile yatırım yapan vatandaşları uyaran İslam Memiş; “Emtia fiyatlarındaki düşüşle beraber koca bir manipülasyon var, koca bir soygun piyasası var. Varlıklarınıza sahip çıkın. Bırakın satmayı, artırarak koruyun. Şu anda küresel çapta bir korku piyasası var, tamamen manipülasyon var. Altın ve gümüş fiyatları, kripto para fiyatları baskılanıyor. O yüzden önemli olan burada varlıklarınızı korumak ve artırmaktır” diyerek, kritik bir uyarı gerçekleştirdi.

İslam Memiş, Kur Tuzağına Karşı da Dikkatli Olmayı Önerdi

Sık sık ekranlar ile piyasa fiyatlarının tutmadığına dikkat çeken isimlerden biri olan İslam Memiş, yatırımcıları; “Lütfen kur tuzağına karşı uyanık olun ve gördüklerinize inanmayın. Yine birkaç uyarı yapmıştım size. Artık dijital hackerların savaşına hazırlıklı olun. Artık bundan sonra sosyal medyada, televizyonda dünya hackerların savaşını konuşacak. Fabrikalara, özel gizlilik bilgisi olan şirketlere bilhassa bankaların sistemlerine büyük bir operasyon yapılacağını düşünüyorum. Buradaki amaç bankalara saldırarak korku ve paniği pompalamak. İnsanlara varlıklarınız güvende değil mesajı verecekler” diyerek, açıklamalarının sonunda da uyarmayı ihmal etmedi.