“Her şey bekler, ihtiyaçlar beklemez!” diyen QNB Finansbank anında kredi hizmetini başvuruya açtı! Anında kredi hizmetleri

Zorlu ekonomik şartlar ile mücadele etmeye ve gündelik hayatını sürdürürken aynı zamanda da temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan vatandaşlar hem reyonlara hem de diğer alanlara yansıtılan zamlar sonucunda pes etme noktasına geldiler. Alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyacı artan vatandaşlar, eşten dosttan borç istemek yerine bütçelerini rahatlatacak farklı yöntemler aramaya koyuldular.

Bankaların kredi başvurusu esnasında koştukları şartlar ile zaman kaybı yaşamak istemeyen ve nakit ihtiyaçlarını kısa süre içerisinde karşılamak isteyen vatandaşların yardımına, bankacılık sektöründe bir ağırlığa sahip olan QNB Finansbank yetişti. Banka “anında kredi” ismini verdiği yeni hizmetini başvurulara açtığını duyurdu.

QNB Finansbank Anında Kredi Hizmeti 2022

Kredi kategorilerinde geliştirdiği hizmetler ile adından söz ettirmeyi başaran QNB Finansbank, yeni dönemde hem siyasi hem de ekonomik faktörler çerçevesinde gündelik hayata yansıtılan zamlı fiyatlar neticesinde geçim derdine düşen vatandaşlara nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan anında kredi hizmetinin içeriğine göre nakit ihtiyacı olan vatandaşlara, 12 ay vade karşılığında 250- 50.000 TL aralığında destek verileceği bilgisi kaydedildi.

QNB Finansbank Örnek Kredi Hesaplama Tablosu

QNB Finansbank, geliştirmiş olduğu 50 bin TL limitli nakit hizmeti için şu şekilde bir örnek hesaplama tablosu oluşturdu:

QNB Finansbank Anında Kredi Başvurusu 2022

QNB Finansbank tarafından geliştirilmiş olan 12 ay vadeli, 50 bin TL üst limitli anında kredi hizmetinden yararlanmak için bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacılığı kanalı ile başvuru yapılması gerekmektedir.

Exit mobile version