Her Tahmini Tutan O Analistten Açıklama! Bitcoin ve Ethereum…

Bugün bitcoin değeri 50.000 doların üzerine çıkmış görünüyor ve şu anda yazı yazılırken 50.653 dolardan işlem görüyor. Ethereum, 4.000 dolarlık dirençten sonra 3.900 dolar aralığına geri dönmüş durumda. Kripto piyasa analisti Mike McGlone, Bitcoin ve Ethereum‘un her ikisinin de mevcut fiyat noktalarından en az %100 yükseldiğini görecek yeni zirvelere ulaşma ihtimalinin olduğunu ifade etti. Son durum ne olacak?

Bitcoin ve Ethereum

Son hareket, Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paraları yeni zirvelere çıkarıyor. Analiste göre ikinci çeyrekte görülen düşüşlere yol açacak bir düzeltme olasılığı bu noktada çok zayıf. Şu anda kripto yükselişe geçiyor ve onu durduracak kadar büyük tek bir barikat yok. Analiste göre, artan talep ve benimsenme ile bu fiyat tahminleri çok uzak olmayan bir gelecekte ulaşılabilir görünüyor. Yatırımcıların kripto paralarını biriktirmesiyle arz sürekli azalıyor. Bu, çıkışlardan daha az giriş gören birikim modellerinden ve rezerv değişimlerinden açıkça görülmektedir

McGlone, raporunda, önyargının genellikle kriptonun sadece bir aldatmaca ve spekülasyon olduğu duygusuyla olduğunu belirtiyor. Kripto para birimlerinin başarısı durumu farklı noktalara taşımış görünüyor. Mevcut gidişat ile piyasa analisti, Bitcoin ve Ethereum’un en az dirençli yol olduğu göz önüne alındığı zaman ivmenin yukarı hareket edeceğini iddia ediyor.

Exit mobile version