Magazin

Herkes bu diziyi bekliyordu: Kral Kaybederse yüzünü gösterdi! Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri belli oldu! Ne Tuba Büyüküstün ne Gülsim Ali İlhan! Meğer…

Bir süredir ekranlara geleceği haberleri ile televizyon seyircilerini heyecanlandırmayı başarmış olan Kral Kaybederse isimli yeni dizi, sete girmek için geri sayıma başladı. Psikiyatrist ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek terapilerinden kitaplaştırdığı Kral Kaybederse isimli dizinin başrollerinden biri Kıvanç Tatlıtuğ olmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ’a eşlik edecek isim merak ile beklenirken; o isim de yüzünü nihayet gösterdi.

KIVANÇ TATLITUĞ’DA BU ARA SETLER BİTMİYOR

Son dönemlerde oldukça yoğun çalışan isimlerden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde yeni filmi için sete girmeye başlamıştı. 2 Eylül 2022 tarihinde Netflix dijital yayın platformundan yayınlanacak olan Aşıklar Bayramı isimli filmi için çalışmalarını tamamlayan Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez ise, Beren Saat ile 12 yıl aradan sonra yeniden başrollerde buluşmuş ve başka bir film için sete girmeye başlamıştı. Kıvanç Tatlıtuğ’un bu film setinin ardından ise, bir süredir yayınlanacağı tarih ile televizyon seyircisini meraklandıran Kral Kaybederse isimli dizi için sete gireceği öğrenildi.

KIVANÇ TATLITUĞ’UN KRAL KAYBEDERSE DİZİSİNDEKİ PARTNERİ BELLİ OLDU

Özellikle partneri ile herkesi meraklandıran Kıvanç Tatlıtuğ’a Kral Kaybederse isimli dizide Serenay Sarıkaya’nın eşlik edeceği iddia edildi. Adanalı isimli dizide canlandırdığı Sofia karakteriyle herkesi kendisine hayran bırakarak çok iyi bir çıkış yakalayan Serenay Sarıkaya, 2014 yılında rol aldığı Medcezir isimli dizide başrolleri Çağatay Ulusoy ile paylaşmıştı. Medcezir her iki oyuncuyu da adeta zirveye taşırken; ününe ün katmıştı. Bir süredir ekranlara iş yapmayan Serenay Sarıkaya’nın Kral Kaybederse dizisine sıcak baktığı öğrenilirken, başrolün henüz netleşmediği de ifade edildi. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ’un partnerliğine daha önce ismi geçen isimler; Tuba Büyüküstün ve Gülsüm Ali İlhan olmuştu.