Herkes Merakla Bekliyordu! O Dizinin Yeni Versiyonu Seyirciyle Buluştu!

2005- 2014 yılları arasında tüm dünyada ses getiren ve en çok sevilen sit-com dizilerden olan How I Met Your Mother dizisinin merakla beklenen spin-off versiyonu How I Met Your Father yayınlandı. 18 Ocak tarihinde seyirciyle buluşan How I Met Your Father, uzun süredir dizinin hayranları tarafından heyecanla bekleniyordu. İşte spinn-off versiyonu olarak hayatımıza giren How I Met Your Father dizininin ayrıntıları…

How I Met Your Father

Başrollerinde Hilary Duff, Kim Cattrall, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma ve Christopher Lowell olan How I Met Your Father, her bölümü 30 dakika olarak ilk sezon 10 bölüm şeklinde 18 Ocak tarihinde yayın hayatına katıldı. Uzun süredir çıkıp çıkmayacağı soru işareti olan dizi tanıtım bölümü yayınlandıktan sonra izleyiciler merakla beklemeye başladı. Dizi 18 Ocak’ta sevenleriyle buluştu ancak gözler How I Met Your Mother dizisinden tanıdığımız oyuncu kadrosunu aradı.

How I Met Your Father dizisi How I Met Your Mother dizisine spin-off olarak yayın hayatına girdi. 1. sezonu 10 bölüm olan dizinin yaratıcıları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger, How I Met Your Mother dizisinde izledikleri yolu izleyerek, Hilary Duff dışında henüz bilinmeyen oyuncularla başrol konusunda anlaşma sağladı.

Tanım olarak sevilen bir yapımın sevilen karakterlerinden birini diziden ayırıp ayrı bir dizi haline getirmeye spin-off deniyor. How I Met Your Mother dizisinin spin-off’u olarak başlayan How I Met Your Father dizisinde bu sefer bir anne karakteri, oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatıyor. Ana karakter olan Sophie’nin, dijital çağda New York’ta yaşadıklarını ele alıyor.

Exit mobile version