Herkes özgürlüğüne kavuştuğunu düşünürken o eve hapsedildi! Şarkıcı Gülşen hakkında verilen ev hapsi kararı, sosyal medyayı salladı!

Geride bıraktığımız hafta da 4 ay önce söylediği birtakım sözler sebebi ile hakkında tutuklama kararı verilen şarkıcı Gülşen, dün öğle saatlerinde tahliye edildi. Tahliye kararına ilişkin gerçek ise sonradan ortaya çıktı.

GÜLŞEN TAHLİYE EDİLDİ SANILDI!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın gündemine düşen bir video sebebi ile hakkında soruşturma başlatılan ve bir gün içerisinde tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü şarkıcı Gülşen hem hayranlarından hem de meslektaşlarından büyük destek görmüştü. Gülşen’in “İmam Hatip’te okumuş o, sapıklığı oradan geliyor” sözlerini savunmasalar da kısa bir video ile Gülşen’in yargılanmasının doğru olmadığını ayrıca Gülşen’in özür mesajına rağmen hakkında hapis kararı verilmesinin hukuka aykırı olduğunu savunan sosyal medya kullanıcıları, Gülşen’den gelecek olan mutlu haberi beklemeye başladı.

Dün öğle saatlerinde beklenen haber geldi. Gündeme bomba gibi düşen son dakika haberinde Gülşen’in tahliye edildiği bilgisi kaydedildi.

EV HAPSİNE ALINMIŞ!

Herkes Gülşen hakkında verilen kararın bozulduğunu düşünüp sevdikleri sanatçının özgürlüğüne kavuştuğunu kutlarken ilerleyen saatlerde yeni bir bilgi geldi. Yapılan açıklama sonucunda tahliye edildiği düşünülen Gülşen’in, kaçma şüphesi olmadığı gerekçesi ile mahkeme gününe kadar ev hapsine çarptırıldığı bilgisi kaydedildi.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ!

Ünlü şarkıcı destekleyen sosyal medya kullanıcıları tahliye haberinin ardından yaptıkları paylaşımlar ile adeta kutlama yaparlarken bir süre sonra kararın ev hapsine dönüştürüldüğünü öğrendikten sonra kutlama paylaşımlarını tepki paylaşımlarına dönüştürdü. Gülşen’in hakkında verilen kararın başından beri yanlış olduğunu savunan sosyal medya kullanıcıları, bir kadının özür dilediği bir durumdan ötürü eve hapsedilmiş olmasının mantıklı olmadığını dile getirdiler. Hatta bir sosyal medya kullanıcısı, “bugün bir kadın evine hapsedildi” paylaşımı yaparak tepkisini oldukça ağır bir dil ile ortaya koydu.

Exit mobile version