Ekonomi

Herkes yüksek banka kredi faizlerinden şikâyet ederken o banka sıfır faizli krediyi açıkladı!

Döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan ani yükselişlerden direkt olarak etkilenen vatandaşlar, nakit sıkıntısı çekmeye başladılar. Günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit para akışının sağlanmasına ihtiyaç duyan vatandaşlar, uygun faizli ihtiyaç kredisine başvurmanın yollarını aramaya başladılar. Vatandaşların bu talebine ING Bank Sessiz kalmadı.

Son dönemlerde ekonomi piyasalarında yaşanan dalgalı hareketlerden sonra nakit sıkıntısına düşen vatandaşa yardım eli, ING Bank’tan geldi. Banka, yeni dönemde ihtiyaç kredisi ihtiyacı olan vatandaşlar için sıfır faizli bir kredi kampanyası geliştirdiğini ilan etti.

ING Bank’tan Turuncu Hesap Müşterilerine Müjde!

Türkiye genelinde milyonlarca müşteriye sahip olan ING Bank, yeni dönem ile birlikte hem vatandaşın nakit sıkıntısını çözmek hem de kendi müşteri sayısını arttırmak amacı ile yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Bankanın duyurduğu kredi haberi, daha önce geliştirilmiş olan Turuncu Hesap hizmetini yakından ilgilendiriyor.

Turuncu Ekstra Hesap müşterileri, bankanın yeni geliştirmiş olduğu kredi kampanyasından faiz ödemesi yapmadan yararlanabiliyorlar. Bankanın bu kampanyası, 5 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşları kapsıyor.

ING Bank Sıfır Faizli Kredi Kampanyası

ING Bank’ın Turuncu Ekstra Hesap hizmetinden yararlanan müşteriler, 5 bin TL’ye kadar kullandıkları ihtiyaç kredileri için bankadan ödeme iadesi alarak, mevcut kredinin faiz oranının sıfıra inmesini sağlıyorlar. Ödeme iadesi alarak, faiz oranının sıfıra inmesini isteyen vatandaşların, Turuncu Ekstra kartlarından aylık olarak bin TL tutarında harcama yapması gerekiyor.

Bankanın Turuncu Ekstra hesap müşterileri için geliştirmiş olduğu iade ödemeli, faizsiz kredi kampanyasına katılım şartları ise şu şekilde:

  • ING Bank’ın 5 bin TL’ye kadar sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin faiz oranını sıfıra indirmek için kredinin 5 Kasım 2021 tarihinden önce çekilmiş olması gerekir.
  • Turuncu Ekstra avantajı ile geliştirilmiş olan faizsiz kredi kampanyasının yürürlükte olduğu tarihler arasında, müşterinin var ise diğer kredilerine yüzde 1,59 oranında faiz yansıtılır.

ING Sıfır Faizli Kredi Detayları

Turuncu Ekstra Hesap kapsamında sıfır faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar için kredi detayları şu şekilde hesaplandı:

  • Tutarı: 5 bin TL
  • Vade: 24
  • Aylık faiz oranı: %1,59
  • Taksit tutarı: 261,61 TL
  • Kredi tahsis ücreti: 25 TL