EkonomiGündem

Hesabına emekli maaşı yatan her emekli hemen okusun: 24 bin TL yatacak!

Emekli maaşı alan herkesi ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Emekliye 24 bin TL verilecek. VakıBank’tan emekli özel bir ödeme kararı alındı. Banka, emekli maaşını VakıfBank’a taşıyanlara ödeme yapacağını bildirdi. Kampanyanın detayları ve bilgilendirmesi tek tek duyuruldu.

Emeklilerin merak ettiği kampanyalara bir yenisi daha eklendi. VakıfBank’tan SGK emeklilerine kampanya duyuruldu. Bankadan yapılan açıklamada, maaşını VakıfBank’a taşıyanlara 12 bin TL promosyona ek olarak, VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve Troy Emekli Bankomat Kartı ile yapacakları alışverişlerde toplamda aylık 1.000 TL’ye, 12 ayda 12.000 TL’ye varan nakit ödeme fırsatı sunuldu.

VAKIFBANK’TAN EMEKLİYE 24 BİN TL ÖDEME KAMPANYASI;

1 aylık emekli maaşı tutarı;

10.000 TL’ye (10.000 TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 5.000 TL,

10.000 TL – 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 8.000 TL,

15.000 TL – 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 10.000 TL,

20.000 TL daha fazla olanlara 3 yıl için toplam 12.000 TL peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacaktır.

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri Emekli Troy Bankomat Kartı ile kampanyadan aylık en fazla 500 TL, yıllık en fazla 6.000 TL; benzer şekilde VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ile aylık en fazla 500 TL, yıllık en fazla 6.000 TL; her iki kartı ile her ay alışveriş yapan bir müşteri aylık en fazla toplam 1.000 TL, yıllık en fazla toplam 12.000 TL nakit ödeme hakkı kazanabilir.

İlgili ayda Emekli Troy Bankomat Kart veya Emekli Troy Kredi Kartı ile kart bazında yapılan alışverişlerin toplamının 500 TL ve üstünde olması durumunda en fazla 500 TL; 500 TL’den düşük olması durumunda ise yapılan alışveriş toplamı kadar nakit ödeme yansıtılacaktır.

500 TL’den düşük olması durumunda, aradaki fark bir sonraki aya devredilmeyecektir.

VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ve Emekli Troy Bankomat Kart için kampanya katılımları, kampanya koşulları ve aylık harcama kontrolleri, kart bazında ayrı ayrı yapılacaktır.

Kampanyaya katılımda, VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” uygulaması üzerinden hem Bankomat Kart hem de Kredi Kartı için ayrı ayrı kampanya ”Hemen Katıl” tuşuna tıklanmalıdır.

Kampanya, VakıfBank Emekli Maaş hesabına, ilk emekli maaşının ödendiği ay itibariyle başlayacak ve 12 ay boyunca geçerli olacaktır.

VakıfBank Mobil’de yer alan ”Cepte Kazan” uygulaması üzerinden kampanyalara katılım sağlamayan emeklilerimiz kampanya fırsatlarından yararlanamayacaktır. Dolayısıyla SGK maaşını Bankamıza taşıyan veya yeni emekli olup maaş bankası olarak Bankamızı seçen SGK emeklilerimizin VakıfBank Mobil müşterisi olmaları ve VakıfBank Mobil uygulamasını aktive etmeleri gerekmektedir.

Emekli Troy Bankomat Kart ve Emekli Troy Kredi Kartı dışındaki kartlar ile yapılan alışverişler, nakit çekim, puan kullanımları, iptal/iade işlemleri, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, cüzdan transfer işlemleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo vb tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

E-ticaret işlemleri kampanyaya dahildir. Sanal kartlar ve ek kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Alışveriş yapılmayan ay için nakit ödeme yansıtılmayacak olup, kart bazında o ayın ödül hakkı kaybedilmiş olacaktır.

Kampanya kapsamında hak edilen nakit ödeme tutarları, alışveriş yapılan ayı takip eden ayın 20’sinden sonra maaş hesabına nakit olarak yatırılacaktır.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.